Εκλογές 2023 - Επίθεση Τσαπανίδου σε Σκέρτσο: Οι «άριστοι» συνεργάτες του Μητσοτάκη δεν ξέρουν ούτε τα βασικά

Εκλογές 2023 - Τσαπανίδου: Facebook Twitter
Φωτ.: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
0

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, απάντησε σε χθεσινή τοποθέτηση του Άκη Σκέρτσου σχετικά με τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα.

Σε ανάρτησή του, ο Άκης Σκέρτσος έφερε ένα παράδειγμα ως προς το ζήτημα:

«Έχουν αποφασίσει στη ΝΔ να τερματίσουν την προπαγάνδα και σε αυτές τις εκλογές, ακόμη και με τον κίνδυνο της αυτογελοιοποίησης» επεσήμανε η Πόπη Τσαπανίδου, συμπλήρωνοντας πως ο κ. Σκέρτσος «πρώην σύμβουλος του ΣΕΒ, με μια ανάρτηση μνημείο μαθηματικής αλχημείας, προσπάθησε να μας πείσει ότι η μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, θα ευνοήσει τα υψηλότερα εισοδήματα. Και ως γνωστόν, η ΝΔ ανατριχιάζει στην ιδέα να ευνοήσει τους πλούσιους, αλίμονο». 

«Πάλι καλά που δεν μας πρότεινε και να αυξηθεί κι άλλο ο ΦΠΑ, για να μειωθούν οι ανισότητες» ανέφερε η κα Τσαπανίδου, ενώ συνέχισε επεσήμανε: «Οι "άριστοι" συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, δεν μπορεί να μην ξέρουν ούτε τα βασικά». 

Παρατήρησε πως «προφανώς» ξέρουν πως «οι έμμεσοι φόροι είναι οι πιο άδικοι φόροι γιατί τα χαμηλά και μεσαία στρώματα διαθέτουν μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματός τους στις βασικές καθημερινές ανάγκες», απλά «δεν διστάζουν να κοροϊδεύουν κατάμουτρα τον ελληνικό λαό, κάνοντας τη νύχτα, μέρα». 

Στόχος τους, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι «να κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους μεσαίους φτωχούς. Και θα μας πούνε κάθε δυνατή δικαιολογία για να το πετύχουν, αδιαφορώντας πλήρως για την αλήθεια και τη σοβαρότητα. Όπως ακριβώς και ο Τραμπ».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοσκόπηση MRB: Στο 28% η ΝΔ - Τι λένε οι πολίτες για ενδεχόμενα κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Στο 28% η ΝΔ - Τι λένε οι πολίτες για ενδεχόμενα κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά

Η γνώμη των πολιτών για για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και δικαιοσύνης στο θέμα του Πάνου Ρούτσι και τις διαδηλώσεις μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
LIFO NEWSROOM
Live-Βουλή: Η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Live-Βουλή: Η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική

Η παρέμβασή του επικεντρώνεται στους βασικούς άξονες της κυβερνητικής στρατηγικής, με αναφορές στα ελληνοτουρκικά, τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, τις ευρωπαϊκές προκλήσεις και τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική / Συζήτηση στη Βουλή σήμερα για την εξωτερική πολιτική: Τι αναμένεται να πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη διεύρυνση της συζήτησης που ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, για το παλαιστινιακό, σε μια συνολική συζήτηση για θέματα εξωτερικής πολιτικής, αποφάσισε ο πρωθυπουργός, με στόχο «να αναπτύξει όλη τη λογική των ελληνικών χειρισμών» σε αυτόν τον τομέα
LIFO NEWSROOM