Έφη Αχτσιόγλου: Νοσηλεύτηκε μια εβδομάδα στο «Αλεξάνδρα»

Έφη Αχτσιόγλου: Νοσηλεύτηκε μια εβδομάδα στο «Αλεξάνδρα» Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου, όπως αποκάλυψε η ίδια, νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα το νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Η Έφη Αχτσιόγλου σε ανάρτησή της στο Facebook, ανέφερε ότι είχε μία επίμονη ίωση που της δημιούργησε επιπλοκές, ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου.

Αναλυτικά η ανάρτησή της: 

«Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», λόγω μιας επίμονης ίωσης και διάφορων επιπλοκών, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου στις/στους γιατρούς και τις/τους νοσηλεύτριες-ές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου.
Εργαζόμενοι επιστήμονες δίνουν πραγματικά όλο τους τον εαυτό, ξεπερνώντας συχνά τα ανθρώπινα όρια για να μας στηρίξουν, κάτω από εξαιρετικά περιοριστικές συνθήκες. Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία είναι το στήριγμά μας. Η ενίσχυσή τους απ' το κράτος με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές μας αφορά όλους.
Και μπορεί, όταν είμαστε καλά, να μας απασχολεί το ζήτημα περισσότερο ή λιγότερο θεωρητικά, όταν όμως βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνουμε πόσο άμεσα συνδεδεμένο είναι με τη ζωή μας».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM