Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 9% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 9% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Προβάδισμα 9% στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των ευρωεκλογών, καταγράφει νέα δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Star. 

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 30,1% και ο ΣΥΡΙΖΑ 21,1%. Ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής (6,2%) και η Χρυσή Αυγή με το ίδιο ποσοστό και το ΚΚΕ με 5,5%.

Ακουλουθεί η Ένωση Κεντρώων με 2%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,9%, το Ποτάμι με 1,7%, η Ελληνική Λύση με 1,6%, οι ΑΝΕΛ με 1% και το ΜέΡΑ 25 με 1%.

Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 17,6%.

Μικρότερη η διαφορά για τις βουλευτικές εκλογές

Στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές η διαφορά φαίνεται πως είναι μικρότερη, στο 8,1%, καθώς η ΝΔ συγκεντρώνει 30,6%, έναντι 22,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί το Κίνημα Αλλαγής με 6,2%, η Χρυσή Αυγή με 6% και το ΚΚΕ με 5,9%.

Εκτός Βουλής φαίνεται πως μένουν η Ένωση Κεντρώων με 2%, η Ελληνική Λύση με 1,5% , το Ποτάμι και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,3%, και οι ΑΝΕΛ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%.

Η αδιευκρίνιστη ψήφος διαμορφώνεται στο 18%. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια