Δημητρακόπουλος: Σε διαδικασία λύσης του συμφώνου συμβίωσης Καϊλή- Τζόρτζι

Δημητρακόπουλος: Σε διαδικασία λύσης του συμφώνου συμβίωσης Καϊλή- Τζόρτζι Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή έχουν προσφύγει στον εφετείο των Βρυξελλών, για την έρευνα της υπόθεσης Qatargate. Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία λύσης του συμφώνου συμβίωσης που έχει συνάψει η ευρωβουλευτής με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι. 

«Είμαστε στη διαδικασία της λύσης του συμφώνου συμβίωσης», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. «Αυτό που μπορώ να πω μόνο είναι ότι τους ενώνει το παιδί τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται», συμπλήρωσε αναφερόμενος στον Φραντσέσκο Τζόρτζι και την ευρωβουλευτή.

«Έχουμε κάνει ήδη προσφυγή στο εφετείο των Βρυξελλών, που συζητηθεί το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου. Θα τεθεί αν η έρευνα είναι δίκαιη ή είναι μεροληπτική και πρέπει να ακυρωθεί», δήλωσε ο δικηγόρος, 

«Αυτή τη στιγμή στις Βρυξέλλες υπάρχει μια τεράστια αμφισβήτηση της αμεροληψίας του ανακριτή Μισέλ Κλεζ. Γιατί όταν ο γιος του έχει συνεταιρισμό με τον γιο της Μαρία Αρένα, που ήταν η υπ’ αριθμόν ένα ύποπτη μετά τον Παντσέρι...», δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αναφερόμενος στον Βέλγο ανακριτή που παραιτήθηκε από την υπόθεση. Ο δικηγόρος συμπλήρωσε ότι η έρευνα «στόχευσε» στην Εύα Καϊλή και «δεν άγγιξαν καθόλου» την Μαρία Αρένα, ενώ είχε «πολύ στενή επαφή» με τον Πιερ Αντόνιο Παντσέρι. 

Τέλος, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στην απόφαση που επιτρέπει στην Εύα Καϊλή να κυκλοφορεί ελεύθερη στη ζώνη Σένγκεν. «Αυτή είναι μια πολύ θετική εξέλιξη. Θα μπορεί να έρθει στην Ελλάδα, αν το θέλει. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στις προθέσεις της, έχει πει ότι θα γυρίσει όταν θα αθωωθεί. Προς το παρόν θα ασκεί τα καθήκοντά της στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο», συμπλήρωσε ο δικηγόρος της ευρωβουλευτού. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM