Diepresse: «Ακραίες ενέργειες των σοσιαλιστών για ψηφοθηρία»

Diepresse: «Ακραίες ενέργειες των σοσιαλιστών για ψηφοθηρία» Facebook Twitter
0

Η αυστριακή εφημερίδα Diepresse δεν ενστερνίζεται τις προσπάθειες του Χρυσοχοίδη και του Λοβέρδου για να «καθαρίσει» το κέντρο και να προστατευτεί η δημόσια υγεία, καθώς αποδίδει τις επιχειρήσεις σε μια ύστατη και ακραία-όπως γράφει-προσπάθεια των σοσιαλιστών να κερδίσουν κάτι στην κάλπη, επωφελούμενοι πολιτικά από την κρίση στο κέντρο της Αθήνας.

Η εφημερίδα αναφέρεται στις επιχειρήσεις στην παραμελημένη Ομόνοια και γράφει για το κυνήγι των παράνομων αλλοδαπών και το στρατόπεδο προσφύγων στο οποίο οδηγούνται και για το όψιμο κυνήγι στις παράνομα εργαζόμενες πόρνες.

Γράφει επίσης ότι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και η κρίση στο κέντρο έχουν γίνει μαζί με τη λιτότητα τα κεντρικά θέματα της προεκλογικής εκστρατείας. «Η Δεξιά λαϊκιστική και συντηρητική Ν.Δ., οι αποσχισμένοι  "Ανεξάρτητοι Έλληνες", το ΛΑΟΣ και η ακροδεξιά Χρυσή Αυγή, κατάφεραν να εκμεταλλευτούν αυτά τα θέματα για τον εαυτό τους» .

Τώρα, συνεχίζει η Diepresse, «το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος με «απότομη δράση» από δύο υπουργούς που έχουν καεί στο κόμμα τους. Το Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τον Ανδρέα Λοβέρδο».

Όμως εκτιμά η εφημερίδα, η «ακραία δράση" είχε μια απροσδόκητη εξέλιξη. «Στο κέντρο της προσοχής των μέσων ενημέρωσης δεν είναι πλέον η αποφασιστική καταστολή αλλά οι αποτυχίες των πολιτικών για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών όλα αυτά τα χρόνια».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM