Διαδικτυακή επίθεση κατά Κικίλια από τουρκικά προφίλ: «Γαμ@@@α ελληνικά σκυλιά» - Το tweet του υπουργού

Διαδικτυακή επίθεση κατά Κικίλια: «Γαμ@@@α ελληνικά σκυλιά» - Το tweet του υπουργού Τουρισμού Facebook Twitter
0

Καταιγισμό απειλών και ύβρεων από τουρκικούς λογαριασμούς αγνώστων δέχτηκε στη σελίδα του στο Instagram ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος, χωρίς να κατονομάζει, αναφέρει πως «δεν σχολιάζει ανώνυμα φερέφωνα ακραίων πολιτικών κύκλων». 

«Δε σχολιάζω καν τις απειλές από ανώνυμα φερέφωνα ακραίων πολιτικών κύκλων.

Τους αγνοώ όπως τους αγνοούν και οι χιλιάδες τουρίστες από την Τουρκία που επισκέπτονται ήδη τα νησιά μας.

Πανέμορφα, φιλόξενα, ελληνικά νησιά» ανέφερε ο κ. Κικίλιας μέσω Twitter. 

Η νεότερη επίθεση πραγματοποίθηκε, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, λίγες ημέρες μετά τα σχόλια του υπουργού για την προπαγανδιστική καμπάνια της Τουρκίας με τίτλο Turkaegean - όπου προβάλλει τη δυτική περιφέρεια της χώρας, στις ακτές του Αιγαίου.

«Ελάτε γ#%@ ελληνικά σκυλιά. Εσείς το λέτε πόλεμο, εμείς το λέμε 'γάμο'» απειλούν μεταξύ άλλων στη διαδικτυακή επίθεση, ανεβάζοντας ακόμη φωτογραφίες με πλάνα από την άσκηση EFES και με tags 'φίλοι του στρατού και της αστυνομίας' και το σχόλιο: «Εάν η καρδιά σας δεν τρέμει, τότε έχετε κάποιο πρόβλημα», γράφουν.

Διαδικτυακή επίθεση κατά Κικίλια: «Γαμ@@@α ελληνικά σκυλιά» - Το tweet του υπουργού Τουρισμού Facebook Twitter
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM