Δένδιας για παρακολουθήσεις: Με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως

Ο Νίκος Δένδιας μπροστά από σημαίες Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Ο Νίκος Δένδιας δήλωσε ότι η συνεργασία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη και επεσήμανε πως τον καλύπτει πλήρως η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση των παρακολουθήσεων. 

Το κινητό τηλέφωνο του υπουργού Εξωτερικών φέρεται να προσβλήθηκε από το λογισμικό κατασκοπείας Predator, πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής». 

Ο κ. Δένδιας έκανε αναφορά στο ζήτημα των παρακολουθήσεων προσερχόμενος στο συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών, στις Βρυξέλλες. Αρχικά, σημείωσε ότι σήμερα στο συμβούλιο θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης η Ουκρανία, τα δυτικά Βαλκάνια και η κεντρική Αφρική, θέματα «εξαιρετικά σημαντικά» για την Ευρωπαϊκή Ένωση.  

«Θα ήθελα, όμως, επιπλέον να πω ότι η συνεργασία μου με τον πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη. Έχει παράξει άλλωστε απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην πιο δύσκολη περίοδο. Από εκεί και πέρα, με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως», συμπλήρωσε ο κ. Δένδιας. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM