Δένδιας για 25η Μαρτίου: Τιμάμε τη μνήμη αμέτρητων ηρώων που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία

Δένδιας για 25η Μαρτίου: Τιμάμε τη μνήμη αμέτρητων ηρώων που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία Facebook Twitter
0

Ανάρτηση στο Χ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεγαλειώδους στρατιωτική παρέλασης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο κέντρο της Αθήνας, με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821, έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

«Είμαστε υπερήφανοι για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για το ηθικό τους, για τα συστήματα που υποστηρίζουν το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό τους. Για να επιτελούν το καθήκον τους χρειάζονται ενίσχυση. Και αυτή η ενίσχυση έρχεται με την υλοποίηση της Ατζέντας 2030, της μεγαλύτερης μεταρρύθμισης στην ιστορία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από τη σύσταση του νέου ελληνικού κράτους», έγραψε ο Δένδιας στην επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Παράλληλα σχολίασε ότι «γιορτάζουμε σήμερα την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, 203 χρόνια μετά την έναρξη της Επανάστασης που οδήγησε στην Εθνική Παλιγγενεσία. Συγχρόνως όμως, τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ αυτά τα 203 χρόνια, για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη και υπερήφανη».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM