Δένδιας: «Δύσκολος γείτονας η Τουρκία» -Σύντομο τετ α τετ με Τσαβούσογλου

Δένδιας: «Δύσκολος γείτονας η Τουρκία» -Τετ α τετ με Τσαβούσογλου Facebook Twitter
Φωτ: Twitter
0

«Δύσκολο γείτονα» ο οποίος μονίμως δημιουργεί προβλήματα στη Μεσόγειο χαρακτήρισε την Τουρκία ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Mιλώντας στο «2022 Bled Strategic Forum» στο Μπλεντ της Σλοβενίας, ο κ. Δένδιας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τόνισε για τις τουρκικές προκλήσεις: «Κάποια στιγμή ονειρεύτηκα ότι είμαι ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου αλλά όταν ξύπνησα παρέμεινα υπουργός της Ελλάδας, που πρέπει να είναι δίπλα σε ένα δύσκολο γείτονα την Τουρκία με πλήρη αστάθεια στη Μεσόγειο που δημιουργεί μονίμως προβλήματα».

Τετ α τετ Δένδια-Τσαβούσογλου

Ο Νίκος Δένδιας, κατά την προσέλευσή του στο φόρουμ, είπε σε Έλληνες δημοσιογράφους ότι η «η Ελλάδα πάντοτε συνυπογράφει κάθε προσπάθεια που κατατείνει στην ασφάλεια και τη σταθερότητα, εξού και η παρουσία μας σήμερα εδώ».

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών είχε, μάλιστα, και ένα σύντομο τετ α τετ με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM