LIVE!

Βενιζέλος: Αντικείμενο «δουλέματος» η Κυβέρνηση

Βενιζέλος: Αντικείμενο «δουλέματος» η Κυβέρνηση Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Τις εξελίξεις στο Eurogroup σχολίασε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος,  κατά την είσοδό του στο Μέγαρο Μουσικής όπου συμμετείχε σε παρουσίαση βιβλίου.

 

«Χάνουμε πολύτιμο εθνικό χρόνο και τρώμε, δυστυχώς, τις σάρκες της ελληνικής πραγματικής οικονομίας. Δεν προσφέρουμε καμιά βοήθεια στους μικρομεσαίους, που έχουν ανάγκη, στους απλούς ανθρώπους που προσβλέπουν στο Κράτος. Από εκεί που θα εμφανιζόταν μια κυβέρνηση ως απειλή για την Ευρώπη με ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα, εμφανίζεται αυτή τη στιγμή να είναι αντικείμενο «δουλέματος» από τους Ευρωπαίους και διεθνείς εταίρους. Δε γίνεται έτσι η διαπραγμάτευση. Ας επανέλθουν στο σημείο, στο οποίο βρισκόμασταν πριν από τις εκλογές το ταχύτερο δυνατό και ας μπούμε επιτέλους σε μια συζήτηση επί της ουσίας, όπως την είχαμε προετοιμάσει».

1

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Χάνουμε πολύτιμο εθνικό χρόνο και τρώμε, δυστυχώς, τις σάρκες της ελληνικής πραγματικής οικονομίας. Δεν προσφέρουμε καμιά βοήθεια στους μικρομεσαίους, που έχουν ανάγκη, στους απλούς ανθρώπους που προσβλέπουν στο Κράτος "Μιλάει για την τωρινή κυβέρνηση του ενάμισου μήνα ή για τα δύο χρόνια απραξίας σε κάθε τομέα της συγκυβέρνησης που συμμετείχε κι ο ίδιος; Επίσης, όταν λέει ότι δε γίνεται έτσι η διαπραγμάτευση μήπως να γίνει πιο ξεκάθαρος; Διαπραγμάτευση για εκείνον είναι το ναι σε όλα;