Βασιλειάδης: Θα συνεχίσω το έργο που αφήνει ο Κοντονής

Βασιλειάδης: Θα συνεχίσω το έργο που αφήνει ο Κοντονής Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Ο πρώην γ.γ. για την καταπολέμηση της Διαφθοράς Γιώργος Βασιλειάδης παρέλαβε σήμερα το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργείου Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή η επιλογή μου σε αυτή τη θέση. Ο Σταύρος Κοντονής έριξε γροθιά στο μαχαίρι κι εγώ θα συνεχίσω το έργο που αφήνει. Δεν μπορούν να συνεχιστούν οι έκνομες καταστάσεις. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή στα φαινόμενα που κρατούν δέσμιο το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Κοντονής λίγο πριν αναλάβει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, έκανε έναν απολογισμό του έργο του, μιλώντας για το θέμα των τακτικών δικαστών, τη νομοθετική πρωτοβουλία που πήρε, τις σχέσεις του με την ΕΠΟ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον διάδοχό του.

«Φεύγω από το υπουργείο που υπηρέτησα για 20 μήνες με δικαιοσύνη. Βάλαμε τάξη σε μια χαοτική κατάσταση. Αυτό που ζούσαμε ως πολίτες κάθε Κυριακή με τη βία και τη διαπλοκή, η κυβέρνηση δεν το έκρυψε κάτω από το χαλί. Αντιθέτως, το αναδείξαμε και τα μέτρα που πήραμε ήταν σε αυτή την κατεύθυνση», τόνισε ο απερχόμενος υφυπουργός.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ