Αυτοψία σε σούπερ μάρκετ έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

kyriakos Facebook Twitter
0

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ λίγο πριν ξεκινήσουν οι έλεγχοι από τα κλιμάκια του υπουργείου Ανάπτυξης για τις τιμές των τροφίμων.

Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα και από κοινού έλεγξαν τις τιμές σε διάφορα προϊόντα, κυρίως στα τρόφιμα. Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε και με πολίτες που έκαναν τις αγορές τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρατήρησε τη σήμανση για τη σήμανση της «μόνιμης μείωσης τιμής» σε συγκεκριμένα προϊόντα για διάρκεια τουλάχιστον 6 μηνών. Μάλιστα, σε βίντεο που ανήρτησε στα social media, φαίνεται να ρωτάει τον Κώστα Σκρέκα τι σημαίνει η σχετική ταμπέλα με το αριθμό 5%.

Έπειτα, συνομιλώντας με έναν πολίτη που έκανε τα ψώνια της εβδομάδας ο πρωθυπουργός είπε: «Ξέρω ότι η ακρίβεια, ειδικά στα τρόφιμα είναι επίμονη. Όμως η κυβέρνηση θα είναι πάντα εδώ και θα χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της έτσι ώστε να περιορίσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν περισσότερο».

kyriakos Facebook Twitter
kyriakos Facebook Twitter
kyriakos Facebook Twitter
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM