Αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων ο Σταύρος Καρβούνης

Αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων ο Σταύρος Καρβούνης Facebook Twitter
0

Με επιστολή του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο υποψήφιος στις ευρωεκλογές, οικονομολόγος – νομικός Σταύρος Καρβούνης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων.

Μέσω της επιστολής, ο πρώην υποψήφιος ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους, καθώς και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για τη συνεργασία για τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η επιστολή: 

«Ευχαριστώ όλες και όλους σας που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Η ψήφος σας και η δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε, αφήνουν ένα ισχυρό αποτύπωμα και στέλνουν το σαφές μήνυμα ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να κατακτούμε όλο και περισσότερα σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για τη χώρα.

Ευχαριστώ επίσης και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για τη συνεργασία μας. Όπως τον ενημέρωσα αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων.

Το μήνυμα των πολιτών για ισχυρή διακυβέρνηση της χώρας, απαλλαγή από τις δουλείες του παρελθόντος και ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, είναι συντριπτικό προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το μέλλον της πατρίδας και του έθνους είναι το μέλλον όλων μας».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM