Αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων ο Σταύρος Καρβούνης

Αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων ο Σταύρος Καρβούνης Facebook Twitter
0

Με επιστολή του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο υποψήφιος στις ευρωεκλογές, οικονομολόγος – νομικός Σταύρος Καρβούνης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων.

Μέσω της επιστολής, ο πρώην υποψήφιος ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους, καθώς και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για τη συνεργασία για τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η επιστολή: 

«Ευχαριστώ όλες και όλους σας που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Η ψήφος σας και η δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε, αφήνουν ένα ισχυρό αποτύπωμα και στέλνουν το σαφές μήνυμα ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να κατακτούμε όλο και περισσότερα σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για τη χώρα.

Ευχαριστώ επίσης και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για τη συνεργασία μας. Όπως τον ενημέρωσα αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων.

Το μήνυμα των πολιτών για ισχυρή διακυβέρνηση της χώρας, απαλλαγή από τις δουλείες του παρελθόντος και ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, είναι συντριπτικό προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το μέλλον της πατρίδας και του έθνους είναι το μέλλον όλων μας».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για το Μάτι: Απαλλαγή για Δούρου, Ψινάκη - Ενοχή για δήμαρχο Ραφήνας - Ο εισαγγελέας ζητά 12 αθώους και εννέα ενόχους

Πολιτική / Δίκη για το Μάτι: Απαλλαγή για Δούρου, Ψινάκη - Ενοχή για δήμαρχο Ραφήνας - Ο εισαγγελέας ζητά 12 αθώους και εννέα ενόχους

Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή πέντε κατηγορουμένων από την Πυροσβεστική, τριών αιρετών και του τελευταίου, ο οποίος είναι ο κάτοικος στον οποίο αποδίδεται η έναρξη της φονικής πυρκαγιάς
NEWSROOM