Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση μου έστησε πλεκτάνη, παρακρατικός μηχανισμός από το Μαξίμου

Ανδρουλάκης: «Με ενδιαφέρει να μάθει ο λαός την αλήθεια χωρίς να προσδοκώ πολιτικά οφέλη» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Βουλή στην κοινή συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται εν όψει της αυριανής συνεδρίασης της Βουλής σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το θέμα της παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι αδιανόητο να αγωνίζομαι για τα εθνικά συμφέροντα οκτώ χρόνια στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η κυβέρνηση να μου έχει στήσει μία τέτοια πλεκτάνη. Ένιωσα βαθύτατα πληγωμένος και προδομένος ως Έλληνας πολίτης», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Παρακολουθώντας το τηλέφωνό μου κατάφεραν να παρακολουθούν και εσάς. Κατάφεραν να "φακελώσουν" ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτικού προσωπικού.

»Η παρακολούθησή μου παίρνει παράταση μέχρι την εκλογή μου στην ηγεσία. Ξεκίνησε με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και έληξε με την εκλογή μου.

»Είναι σαφές ότι ένας παρακρατικός μηχανισμός εκκινούμενος από το Μαξίμου, ήθελαν ένα ΠΑΣΟΚ σε ομηρία, ένα ΠΑΣΟΚ του χεριού τους. Το σχέδιό τους απέτυχε παταγωδώς», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στράφηκε κατά κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση της απόπειρας παρακολούθησης του τηλεφώνου του.

Στην ομιλία του κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι του έχει στήσει πλεκτάνη και ζήτησε να μάθει τον λόγο.

«Με ενδιαφέρει να μάθει ο λαός την αλήθεια χωρίς να προσδοκώ πολιτικά οφέλη» είπε μεταξύ άλλων.

Επιτέθηκε δε και στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι έως πρότινος για την αξιωματική αντιπολίτευση ήταν ο πρόθυμος για συνεργασία με τη ΝΔ. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM