Σύνδεση του δημοσιεύματος για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργο Κατρούγκαλο με την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο βλέπει η κυβέρνηση σύμφωνα με τις πηγές από το Μαξίμου.

 

Σήμερα γίνεται φανερός ο λόγος για τον οποίο επινοήθηκε το συκοφαντικό δημοσίευμα για τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργο Κατρούγκαλο αναφέρουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως γίνεται συστηματική προσπάθεια να αποδυναμωθεί η ελληνική κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός μία μέρα πριν από το κρίσιμο ταξίδι του στην Γερμανία. 

 

Διευκρινήσεις για την υπόθεση Κατρούγκαλου έδωσε νωρίτερα και ο δημόσιος υπάλληλος που αναφέρεται στο δημοσίευμα του Βήματος και φέρεται να έχει συνάψει ιδιωτικό συμφωνητικό με το γραφείο του υπουργού. Ο υπάλληλος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού STAR και αρνήθηκε πως έχει υπογράψει κάτι στις 27 Ιανουαρίου.

 

 

Νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γ. Κατρούγκαλος, σχολίασε την νέα καταγγελία για ανάληψη υπόθεσης προσφυγής κατά του Δημοσίου στη Λάρισα. Το δημοσίευμα που έκανε λόγο για ανάληψη της υπόθεσης ενώ ο κ. Κατρούγκαλος είχε ήδη ορκιστεί υπουργός διαψεύδεται από τον ίδιο. Ο κ.Κατρούγκαλος απαντά ότι δεν κατατέθηκε στο γραφείο του, καθώς η λειτουργία του είχε ανασταλεί, αλλά σε πρώην συνεργάτη του.

 

Aναλυτικά η νέα ανακοίνωση:

 

"Νέα παραποίηση της αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία και όργανα της κίτρινης δημοσιογραφίας. Με εμφανίζουν να χειρίζομαι υπόθεση του Δήμου Λάρισας ενώ είμαι Υπουργός. Όπως προκύπτει, όμως, από απλή ανάγνωση της από 12-02-2015 υπ' αριθμ. 47 απόφασης της δημαρχιακής επιτροπής δικηγορική εμπλοκή είχα μόνο το έτος 2014 και όχι μετά την ανάδειξη μου σε Υπουργό.

Ειδικότερα, τον Οκτώβρη του 2014 είχε ανατεθεί από κοινού στην δικηγορική μου εταιρία και σε μία άλλη δικηγόρο την Α.Λ. (με την υπ.αρ. 682/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής), η άσκηση προσφυγής κατά της διαδικασίας ελέγχου των συμβάσεων αορίστου χρόνου που είχε αποφασίσει ο κύριος Μητσοτάκης. Τότε, προφανώς, δεν ήμουν υπουργός και δεν υπήρχε σχετικό κώλυμα.

Αντιθέτως, τον Φεβρουάριο του 2015, που είμαι Υπουργός, τελώ σε αναστολή και η δικηγορική μου εταιρία δεν υπάρχει, η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου είναι σαφής καθώς ανέφερε ότι «ήδη την υπόθεση χειρίζεται η δικηγόρος κ. Κ.Λ..

Τα χαλκεία πάλι είχαν δουλειά μπλέκοντας τον Οκτώβριο του 2014 με τον Φεβρουάριο του 2015» 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr