Σαμαράς: Το πολιτικό σύστημα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με τις θυσίες του λαού

Σαμαράς: Το πολιτικό σύστημα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με τις θυσίες του λαού Facebook Twitter
2

Δηλώσεις σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις μετά και την πρώτη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή έκανε φτάνοντας στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής ο Αντώνης Σαμαράς.

 «Το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν θα επιστρέψει σε κανέναν να παίξει με τις θυσίες και τα επιτεύγματα του ελληνικού λαού» δήλωσε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι το τρίτο τρίμηνο τού έτους η Ελλάδα είχε το υψηλότερο πλεόνασμα στην ευρωζώνη, χάρη  στις «χωρίς προηγούμενο θυσίες του ελληνικού λαού».

«Δεν θα επιτρέψω, ούτε το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν θα επιτρέψει, σε κανέναν να παίξει με τις θυσίες και τα επιτεύγματα του ελληνικού λαού» σημείωσε ο πρωθυπουργός και κατέληξε: «Η πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα σύντομα θα επιλυθεί».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Το πολιτικό σύστημα ξεπλένει τη ΧΑ και σε 6 μήνες θα είναι έξω και ρυθμιστές της πολιτικής ζωής. Άλλο που δε θέλει η Δεξιά του Σαμαρά και το ακροδεξιό βαθύ κράτος. Δυστυχώς η Ελληνική Δεξιά. Αλλά και η Ευρωπαϊκή είναι σε μια φάση κακοήθους εξαλλαγής. Αν δεν ξεκουμπιστεί ΤΩΡΑ αυτή η κυβέρνηση και περάσουν οι εκβιασμοί της, θα ζήσουμε την πορεία προς το φασισμό. Δεξιά και δημοκρατία, ακόμα και νομιμότητα, έχουν καταστεί με δική τους ευθύνη έννοιες ασυμβίβαστες. Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι η δημοκρατική παράταξη και θα πρέπει με σύνεση και αποφασιστικότητα να προχωρήσει στην απομαζιστικοποίηση του Κράτους.
Εχει απολυτο δικιο ο κ.Πρωθυπουργος που βαζει τα πραγματα στην θεση τους.Αλλοιμονο αν ο ιδιος,και το ελληνικο "πολιτικο συστημα"του οποιου "θεσει"ηγειται,επετρεπε σε οποιονδηποτε να "παιξει με τις θυσιες του ελληνικου λαου" .Θα μπορουσαν ποτε να εκχωρησουν την σχετικη "αποκλειστικοτητα" τους στο θεμα αυτο σε "τριτους" ;Και μαλιστα χωρις ανταλλαγματα ;Δεν γινονται αυτα τα πραγματα !