Τώρα: Την παραίτηση Στύλιου ζήτησε ο Πρωθυπουργός

Τώρα: Την παραίτηση Στύλιου ζήτησε ο Πρωθυπουργός Facebook Twitter
5

Την παραίτηση του υφ. Παιδείας Γιώργου Στύλιου ζήτησε ο Πρωθυπουργός μετά τη φράση που είπε ο υφυπουργός Παιδείας στην Λιάνα Κανέλλη. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Στύλιος νωρίτερα στη Βουλή είχε πεί στην βουλευτή του ΚΚΕ "θέλετε Κασιδιάρη", προκαλώντας ένταση και αντιδράσεις στο Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τον Real Fm, μέχρι να καταλήξει στην απόφαση του ο κ. Σαμαράς υπήρξαν διάφορες γνώμες στο Μαξίμου, όπως να το αφήσουν "να περάσει 'ετσι."

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Βασικά τα πέρι σεξισμού δεν νομίζω πως στέκουν. Σαφώς και δεν έπρεπε να ξεστομήσει κάτι τέτοιο αλλά αν παλαιότερα ο Κασιδιάρης αντί την Κανέλλη είχε χτυπήσει έναν άνδρα βουλευτή και τώρα εδώ πέρα αυτός ο άνδρας μιλούσε με τον (πρώην) Υφυπουργό Παιδείας, πάλι το ΙΔΙΟ θα ξεστόμιζε.
Αυτό σας πείραξε στην όλη υπόθεση (τις περισσότερες φορές άλλωστε τα έδρανα είναι άδεια); Όχι το ότι κύκλοι του πρωθυπουργού της χώρας σας τον συμβούλευαν να το 'αφήσουν να περάσει'; Όχι το ότι ο [Κασιδιάρης] δεν αναγκάστηκε δικαστικώς να παραδώσει την έδρα του αμέσως μετά το συμβάν; Ότι μεγάλο μέρος της κοινωνίας σας χειροκροτούσε τον Κασιδιάρη; Ότι δεν θεωρείται στην Ελλάδα τερατώδες να χαστουκίζεις μια γυναίκα, αντιθέτως, όπως δείχνει και η υπόθεση του Υφυπουργού Παιδείας (τρομακτικό ότι είναι σε τέτοια θέση), θεωρείται επιθυμητό μέσο 'συνετισμού' των γυναικών που δεν σκύβουν το κεφάλι στον άνδρα; Ότι ακόμα εκκρεμεί η δίκη μετά από απανωτές αναβολές; Πιο σοκαριστικό είναι ότι δεν πατάνε στην Βουλή οι βουλευτές; Μα βλέποντας την ποιότητα των περισσοτέρων αυτό είναι μάλλον ευτύχημα.