ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ θα βρεθούν στον αιγιαλό

ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ θα βρεθούν στον αιγιαλό Facebook Twitter
6

Πιο κοντά έρχονται ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ μετά την απόφαση του κόμματος της Αγ. Κωνσταντίνου να συμμετάσχει στην αυριανή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον αιγιαλό και τις παραλίες, με αφορμή την επικείμενη κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στην χθεσινή κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής χαρακτήρισε το πλαίσιο διαλόγου του ΣΥΡΙΖΑ «απόλυτα ειλικρινές, με σαφήνεια και σαφείς αποδέκτες».

 «Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε και τη ΔΗΜΑΡ σύμφωνα με τις δικές τους επεξεργασίες και τη δική τους διακριτή πολιτική παρουσία και οντότητα», σχολίασε σε σχετική ερώτηση ο Πάνος Σκουρλέτης, ,προσθέτοντας ότι «το κάλεσμα που έχουμε κάνει προφανώς αφορά και τη ΔΗΜΑΡ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να ανεβάσει πολύ ψηλά το θέμα του νομοσχεδίου για τον αιγιαλό, ξέροντας ότι υπάρχουν έντονες αντιδράσεις στις ρυθμίσεις που φέρνει.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM