Πρωτιά για το μειονοτικό κόμμα στη Θράκη

Πρωτιά για το μειονοτικό κόμμα στη Θράκη Facebook Twitter
3

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει το μουσουλμανικό μειονοτικό κόμμα στη Ροδόπη και στην Ξάνθη εξασφαλίζοντας το 41,08%και το 26,03% αντιστοίχως.

Το  Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) υποστηρίζεται από το τουρκικό προξενείο στη Θράκη.

Στο σύνολο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης το ΚΙΕΦ έρχεται τρίτο ενώ στο σύνολο της Επικράτειας παίρνει 0,78%.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Το πιο ανησυχητικο αποτελεσμα των εκλογων!Δυστυχως τα λαθη χρονων οπως και ελλειψη πυγμης απεναντι στην Τουρκια απο ενα κατα παραδοση φοβισμενο ΥΠΕΞ θα δημιουργησουν πολλα προβληματα στο αμεσο μελλον. Και αυτο ενω η Τουρκια υπογειως προετοιμαζεται.
ειμαι εγω παραλογη, ή υπαρχουν κιαλλοι που σκεφτονται οτι θα επρεπε να ειναι πρωτο θεμα σημερα, και οχι μικρα γραμματα κατω απο την σαμπα του Μπουταρη? σχεδον το συνολο των μουσουλμανων, ψηφισε ενα κομμα που υποστηριζεται απο το τουρκικο προξενειο. δεν επελεξαν ΚΑΝ να ψηφισουν δικους τους υποψηφιους σε άλλα κοματα. το ψηφοδελτιο τους εχει υποψηφιους αποκλειστικα και μονο μουσουλμανους, δινοντας ενα καθαρα θεοκρατικο χρωμα στην εκλογη τους. η Τουρκια καταφερε αυτο που ηθελε, και οσο ασχολουμαστε με το αν επεσε η ΝΔ ή ανεβηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ο πραγματικος κερδισμενος ειναι το προξενειο κ τα συμφεροντα του.συνεχιστε την ζωουλα σας και ενδιαφερθειτε για την θρακη μονο οταν θελησετε να κανετε καμπινγκ Σαμοθρακη.
Η "δεξιοτεχνικη" και "ουσιαστικη" πολιτικη και κοινωνικη αντιμετωπιση του συνεχως διογκουμενου εθνικου προβληματος της Θρακης ,τοσο απο πλευρας κυβερνησης οσο και απο πλευρας αντιπολιτευσης,ειναι προφανες οτι "αποδιδει".Πολλα και ιδιαιτερως δυσαρεστα.Δεν ειναι οτι τα πολιτικα κομματα δεν γνωριζουν οτι"ο καλυτερος τροπος για να ξαναβαλεις το τζινι μεσα στο λυχναρι ειναι να μην το εχεις βγαλει ποτε εξω".Το γνωριζουν πολυ καλα.Απλα ,καποια εχουν την ιδιοτελεια ,και μονον αυτην, ως απολυτη προτεραιοτητα,και καποια αλλα δεν εχουν ιδεα πως να χειρισθουν ενα συνθετο ,μειζον,εθνικο προβλημα.Ειτε ομως προκειται για ιδιοτελεια,ειτε για ανικανοτητα,ειναι ευκολο να μαντεψουμε ποιος τελικα θα "πληρωσει την νυφη".Η χωρα.