Τρισέλιδη επιστολή στην οποία κατηγορεί τον Γιοακίμ Φούχτελ ότι κάνει μόνο σπατάλες, απέστειλε σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο Γιάννης Μπουτάρης στα υπουργεία Εξωτερικών τόσο της Ελλάδας, όσο και της Γερμανίας.

 

Σύμφωνα με τη στήλη, στην επιστολή αυτή ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης γράφει ότι ο Φούχτελ κάνει όλο βόλτες, μαθαίνει από κρασιά και φαγητό και ελληνικές λέξεις «αλλά στην πραγματικότητα τίποτα δεν κάνει».


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στην τρισέλιδη αυτή επιστολή του προς τα υπουργεία Εξωτερικών Ελλάδας και Γερμανίας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του αλλά και την ανησυχία του για την αδυναμία αξιοποίησης αυτής της θετικής στη σύλληψή της πρωτοβουλίας, δηλαδή της ελληνογερμανικής συνεργασίας.

Καταγγέλλει ευθέως τον κ. Φούχτελ ότι διοργανώνει περιοδείες μουσικών συγκροτημάτων, τον κατηγορεί για σπατάλη δημοσίου χρήματος, για χωρίς λόγο τραπεζώματα, για ανούσιες δράσεις, ενώ του προσάπτει το ότι οι Έλληνες δήμαρχοι δεν έχουν αφομοιώσει την τεχνογνωσία για ανάπτυξη και για μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα έφερνε.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr