Σήμερα αποφασίζεται από το Βουλή η παραπομπή ή μη του Άκη Τσοχατζόπουλου για την υπόθεση των υποβρυχίων.Ο κάποτε “ωραίος Μπρούμελ” του Κινήματος, έδωσε το δικό του σπαρακτικό show στη Βουλή κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ του γιού που ενοχοποιεί το ΠΑΣΟΚ του πατέρα. Μερικά “σπαράγματα” από το www.newpost.gr :


 

"Ήδη από το 2007 η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στάθηκε απέναντί μου, αναβιώνοντας το κλίμα μη συμπόρευσης της εποχής Σημίτη μετά το 2000. Σε αυτό το κλίμα πάτησαν τα γνωστά παράκεντρα εξουσίας του ΠΑΣΟΚ που καθοδήγησαν τη σημερινή σκευωρία και μάλιστα σε πλήρη συνεργασία με τη Ν.Δ”.


 

“Θεωρούν ότι χτυπώντας και εξοντώνοντας εμένα θα «ματώσουν» αρκετά, ώστε να γλιτώσουν οι ίδιοι”.


 

“Με κατασκευασμένα κουρελόχαρτα κάθαρσης θέλουν να αποπροσανατολίσουν, γιατί στο όνομα διάσωσής της χώρας από τη χρεοκοπία, δυστυχώς προσφέρουν μέχρι σήμερα μόνο την πολιτική που καταδικάζει στην ανεργία χιλιάδες πολίτες, φτωχαίνει τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία και διαλύει την κοινωνική συνοχή”.


 

“Με τη δική μου ενοχοποίηση ενοχοποιούν το παρελθόν του ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, την περίοδο που ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση πήγε τον τόπο μπροστά, υπερασπίστηκε και διεύρυνε τις λαϊκές κατακτήσεις, έδωσε προοπτική και ελπίδα στους πολίτες, πραγματοποίησε τα μεγάλα άλματα για την ελληνική κοινωνία”.

 


“Νιώθω περήφανος, γιατί στην ιστορική διαδρομή του Κινήματος, μαζί με πολλούς άλλους, εκφράσαμε μια ιδεολογική και πολιτική άποψη που απηχούσε τις διαθέσεις της πλειοψηφίας όχι μόνο του κόμματος, αλλά και της κοινωνίας. Επιχείρησαν και τότε να με γκρεμίσουν. Με νίκησαν, αλλά δεν κατάφεραν να με γκρεμίσουν”.


 

“Αυτοί που διαχειρίζονται σήμερα τις τύχες του νομίζουν ότι θα εκτονώσουν τη λαϊκή αγανάκτηση, προσφέροντας την ζητούμενη κάθαρση στη βολική για αυτούς «συσκευασία» της δικής μου ενοχοποίησης. Θα τους απογοητεύσω, γιατί είμαι αθώος.

 

"Όσο κι αν προσπαθήσουν δεν θα καταφέρουν να με κάνουν τον «βολικό ένοχο» που ονειρεύονται..”

 


“Είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου. Γιατί δεν με παραπέμπει το κόμμα μου. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ, δεν είναι το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε ποτέ να καταστεί συνώνυμο του μαρτυρίου του ελληνικού λαού”.


 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr