Ένταση δημιουργήθηκε νωρίτερα στη Βουλή, εξαιτίας επίθεσης που εξαπέλυσε το Νίκο Δένδια ο βουλευτής της Χ.Α. Μιχάλης Αρβανίτης. Ο Αρβανίτης αποκάλεσε «δικτάτορα», τον υπουργός με αφορμή τη δήλωση του τελευταίου ότι δεν θα απαντά σε ερωτήσεις της Χ.Α.

 

 «Τι είναι; Δικτάτωρ;» είπε χαρακτηριστικά για να προκαλέσει την άμεση αντίδραση του προεδρεύοντα Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος του είπε ότι «ο λαός και η κοινωνία είναι προσβεβλημένοι από την παρουσία σας».

 

 

Επισημαίνεται ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επεδίωκε να μιλήσει πέραν του χρόνου που δικαιούτο, ενώ διέκοπτε διαρκώς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, ο οποίος δήλωσε ότι «έχω πλήρη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και το έργο της, δεν επιθυμώ να παρέμβω και είναι βέβαιο ότι θα επιτελέσει το έργο της».

 

 «Να σας διευκρινίσω ότι η Ολομέλεια θα αποφασίσει για το αν, πότε και πως είναι η παρουσία σας εδώ κοινοβουλευτική. Δείξτε αν θέλετε να τηρηθεί ο Κανονισμός. Διαπιστώνω ότι η παρουσία σας είναι εριστική. Ξεπερνάτε το χρόνο και ζητάτε προνόμια σε σχέση με τους άλλους βουλευτές. Είναι σε εκκρεμότητα οι ρυθμίσεις και ειδικές ρυθμίσεις θα αποφασίσουμε σήμερα στη Διάσκεψη των Προέδρων», του είπε ο κ. Δραγασάκης.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr