Απάντηση Τουλουπάκη σε Αθανασίου: Ανήθικοι ισχυρισμοί - Συνιστούν ποινικό αδίκημα

Απάντηση Τουλουπάκη σε Αθανασίου: Ανήθικοι ισχυρισμοί - Συνιστούν ποινικό αδίκημα Facebook Twitter
0

Διαψεύδει με δήλωση της η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, τα όσα κατέθεσε στην προανακριτική ο εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου σχετικά με τη νοσηλεία της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με παρέμβαση Παπαγγελόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Αθανασίου, πρώην στενός συνεργάτης της κ. Τουλουπάκη, είχε αποκαλύψει στη Βουλή το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν η ίδια, και έκανε λόγο ότι νοσηλεύτηκε σε σουϊτα νοσοκομείου μετά από ενέργειες του τότε αναπληρωτή υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.


Η Ελένη Τουλουπάκη σε δήλωση της προς τον Τύπο, αναφέρει, ότι για τη νοσηλεία της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο ασχολήθηκε μόνον ο αδελφός της, αγγειοχειρουργός και κανένας άλλος, ενώ εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για όσα είπε ο πρώην συνεργάτης τα οποία όπως είπε προσβάλουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.


Αναλυτικά η δήλωσή της Ελένης Τουλουπάκη:


«Η ανάδειξη προσωπικού ζητήματος υγείας πέραν του γεγονότος ότι προσβάλει προσωπικά δεδομένα μου και συνιστά ενδεχομένως και ποινικό αδίκημα, είναι σε επίπεδο ηθικής το λιγότερο ανάρμοστη. Επί της ουσίας, παρά το γεγονός ότι δεν έχω υποχρέωση να απαντώ σε τέτοιου είδους ζητήματα, δηλώνω ότι τα έξοδα νοσηλείας μου καλύφθηκαν πλήρως από την ασφαλιστική μου εταιρεία. Επίσης στο συγκεκριμένο νοσοκομείο βρέθηκα μετά από ενέργειες του αδελφού μου, γιατρού αγγειοχειρουργού, και κανενός άλλου. Θλίβομαι βαθύτατα που πρώην συνεργάτης μου, ο οποίος με επισκεπτόταν σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου αντί να μου συμπαραστέκεται, ασχολείται με τις συνθήκες νοσηλείας μου. Εύχομαι κανένας άνθρωπος να μην περάσει μια παρόμοια με τη δική μου περιπέτεια υγείας και εν συνέχεια να βρεθεί θύμα ενός τέτοιου κανιβαλισμού».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ