O ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Μητσοτάκη να ζητήσει την παραίτηση του Σαλμά

O ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Μητσοτάκη να ζητήσει την παραίτηση του Σαλμά Facebook Twitter
1

Την παραίτηση του Μάριου Σαλμά πρέπει να ζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την καταγγελία για παρέμβασή του σε Δικαστή και Εισαγγελέα.

«Πιστεύαμε ότι το θράσος της ΝΔ εξαντλήθηκε στην προσπάθειά της να πείσει την ελληνική κοινωνία ότι το σκάνδαλο Novartis δεν είναι σκάνδαλο αλλά σκευωρία. Κάναμε λάθος», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

Σημειώνει ότι «η καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για ωμή παρέμβαση του βουλευτή της ΝΔ, Μάριου Σαλμά, ο οποίος απαίτησε τηλεφωνικά από Δικαστή και Εισαγγελέα "την επίσπευση της εκκρεμούς δικαστικής υπόθεσης που τον αφορά", επιβεβαιώνει ποια είναι η αντίληψη της ΝΔ για τη διάκριση των εξουσιών».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «σήμερα όλοι καταλαβαίνουν ποια είναι η κανονικότητα της ΝΔ στην οποία επέστρεψε ο τόπος». «Η κανονικότητα της αυθαιρεσίας και των ωμών παρεμβάσεων στη δικαιοσύνη, η κανονικότητα του κράτους της Δεξιάς», σχολιάζει.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι «σε μια χώρα της ΕΕ που δεν προσομοιάζει με την Ουγγαρία του Όρμπαν, θα αναμέναμε το αυτονόητο: Μετά την καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ο πρωθυπουργός σήμερα κιόλας να ζητήσει την παραίτηση του βουλευτή του».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Σε κάθε περίπτωση, η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει ανεπηρέαστη το έργο της.Αν και ο Σαλμάς δήλωσε ότι τηλεφώνησε για να ζητήσει μόνον επίσπευση εκδίκασης της μήνυσής του κατά Μανιαδάκη (η "Novartis" κυνηγάει πολύ κόσμο).Το περίεργο όμως είναι ότι, υπουργοί ή άλλοι πολιτικοί αξιωματούχοι του ΣΥΡΙΖΑ ενόσω κυβερνούσε, θεωρούσαν δικαίωμά τους να παρεμβαίνουν στην Δικαιοσύνη ποικιλοτρόπως. Καμία ευαισθησία για αυτονομία της.Άλλωστε, για αυτό ακριβώς δεν γίνονται δεκτοί σαν "εισαγγελείς" οι κ.κ. Πολάκης και Τζανακόπουλος στην υπόθεση Παπαγγελόπουλου.Πόσο γρήγορα ξεχνάνε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. .