Τη σχέση της Έφης Αχτσιόγλου με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και το κατά πόσο επηρεάστηκε από τις διαφορετικές θέσεις τους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές, σχολίασε live σε συνέντευξή του o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

 

Χθες, η Έφη Αχτσιόγλου επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημοσίως ότι διατηρεί σχέση με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο. Μιλώντας απόψε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN BEYOND, η συζήτηση του κ. Τσίπρα με τη δημοσιογράφο Έλλη Στάη, πέρασε από τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εργασία των γυναικών μέσω διαδικτύου στην υπουργό Εργασίας. 

 

«Εσείς κάνατε μια νέα γυναίκα υπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο, την κα Αχτσιόγλου, σε μια δύσκολη περίοδο. Βάζετε να τσακωθούν οικογένειες;», ρώτησε με χιουμοριστική διάθεση η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου. «Γιατί η ίδια είπε χθες ότι έχει δεσμό με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Τους βάλατε σε αντιπαράθεση; Τη μία τη βάλατε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας τον άλλον να κυνηγήσει τον σταυρό;»

 

 

 

«Γιατί;» αναρωτήθηκε χαμογελώντας ο πρωθυπουργός. «Το κυνήγι του σταυρού είναι το βάπτισμα του πυρός για έναν πολιτικό. Και νομίζω ότι αν επέλεξα κάτι δύσκολο, το επέλεξα για την κα Αχτσιόγλου και όχι για τον κ. Τζανακόπουλο. Νομίζω ότι αυτή η επιλογή για τον Δημήτρη είναι μια επιλογή που θα αποδειχθεί απολύτως σοφή και σωστή». 

 

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο 2:27