«Βάζετε να τσακωθούν οικογένειες;»: Το σχόλιο του Τσίπρα για Αχτσιόγλου και Τζανακόπουλο στα ψηφοδέλτια

«Βάζετε να τσακωθούν οικογένειες;»: Το σχόλιο του Τσίπρα για Αχτσιόγλου και Τζανακόπουλο στα ψηφοδέλτια Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Τη σχέση της Έφης Αχτσιόγλου με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και το κατά πόσο επηρεάστηκε από τις διαφορετικές θέσεις τους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές, σχολίασε live σε συνέντευξή του o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Χθες, η Έφη Αχτσιόγλου επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημοσίως ότι διατηρεί σχέση με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο. Μιλώντας απόψε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN BEYOND, η συζήτηση του κ. Τσίπρα με τη δημοσιογράφο Έλλη Στάη, πέρασε από τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εργασία των γυναικών μέσω διαδικτύου στην υπουργό Εργασίας. 

«Εσείς κάνατε μια νέα γυναίκα υπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο, την κα Αχτσιόγλου, σε μια δύσκολη περίοδο. Βάζετε να τσακωθούν οικογένειες;», ρώτησε με χιουμοριστική διάθεση η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου. «Γιατί η ίδια είπε χθες ότι έχει δεσμό με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Τους βάλατε σε αντιπαράθεση; Τη μία τη βάλατε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας τον άλλον να κυνηγήσει τον σταυρό;»

«Γιατί;» αναρωτήθηκε χαμογελώντας ο πρωθυπουργός. «Το κυνήγι του σταυρού είναι το βάπτισμα του πυρός για έναν πολιτικό. Και νομίζω ότι αν επέλεξα κάτι δύσκολο, το επέλεξα για την κα Αχτσιόγλου και όχι για τον κ. Τζανακόπουλο. Νομίζω ότι αυτή η επιλογή για τον Δημήτρη είναι μια επιλογή που θα αποδειχθεί απολύτως σοφή και σωστή». 

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο 2:27

 
Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοσκόπηση MRB: Στο 28% η ΝΔ - Τι λένε οι πολίτες για ενδεχόμενα κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Στο 28% η ΝΔ - Τι λένε οι πολίτες για ενδεχόμενα κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά

Η γνώμη των πολιτών για για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και δικαιοσύνης στο θέμα του Πάνου Ρούτσι και τις διαδηλώσεις μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
LIFO NEWSROOM
Live-Βουλή: Η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Live-Βουλή: Η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική

Η παρέμβασή του επικεντρώνεται στους βασικούς άξονες της κυβερνητικής στρατηγικής, με αναφορές στα ελληνοτουρκικά, τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, τις ευρωπαϊκές προκλήσεις και τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική / Συζήτηση στη Βουλή σήμερα για την εξωτερική πολιτική: Τι αναμένεται να πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη διεύρυνση της συζήτησης που ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, για το παλαιστινιακό, σε μια συνολική συζήτηση για θέματα εξωτερικής πολιτικής, αποφάσισε ο πρωθυπουργός, με στόχο «να αναπτύξει όλη τη λογική των ελληνικών χειρισμών» σε αυτόν τον τομέα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια