Ο Τσίπρας θα κάνει δηλώσεις έξω από το Μαξίμου

Ο Τσίπρας θα κάνει δηλώσεις έξω από το Μαξίμου Facebook Twitter
0

Ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει δηλώσεις έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στις 12:30μ.μ, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στην έκθεση της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία

Χθες η Κομισιόν δημοσίευσε την εξαμηνιαία έκθεση για την πορεία της ελληνικής οικονομίας την οποία εκφράζει ανησυχία για τα πρόσφατα μέτρα παροχών και φοροελαφρύνσεων που ανακοινώθηκαν και νομοθετήθηκαν από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Ο δημοσιονομικός αντίκτυπος αυτών των μόνιμων μέτρων (σ.σ. «13η σύνταξη», μείωση ΦΠΑ κ.α.) υπερβαίνει, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το 1% του ΑΕΠ για το 2019 και τα επόμενα χρόνια.

«Η υιοθέτηση αυτών των νέων μέτρων θέτει σε κίνδυνο την επίτευξη του συμφωνηθέντος στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα» σπεύδει να επισημάνει, ενώ προειδοποιεί για τον περιορισμό της «διαρθρωτικής δημοσιονομικής ισορροπίας».

Περισσότερα σε λίγο

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM