Κυμπουρόπουλος για Πολάκη: «Περασμένα - ξεχασμένα»

Κυμπουρόπουλος για Πολάκη: «Περασμένα - ξεχασμένα» Facebook Twitter
AΠΕ-ΜΠΕ
1

Στην επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, κατά πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του στο ευρωκοινοβούλιο. 

«Το θετικό από αυτήν την κόντρα είναι ότι άνοιξε η συζήτηση για την αναπηρία και θα μείνει ανοικτή και για την επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», είπε ο νέος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Πρέπει να δούμε τι κοινωνία θέλουμε, να δούμε το ζωτικής σημασίας ζήτημα του προσωπικού βοηθού, του ανθρώπου που υποστηρίζει τις ανάγκες των Ατόμων με Αναπηρία», είπε ο κ. Κυμπουρόπουλος.

«Πάντα κοιτάω το θετικό αποτέλεσμα που βγαίνει από μία κατάσταση», δήλωσε ο νέος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στην επίθεση που είχε δεχθεί από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Ερωτώμενος για τη σκληρή αντιπαράθεση που οδήγησε στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, είπε πως όταν κάποιος εμπλέκεται σε τέτοιες διαδικασίες, [δλδ. η υποψηφιότητα] θα ακουστούν πράγματα που δεν θα ήθελε. «Αυτό που ξέρω είναι πως για εμένα, πρέπει να έχουμε έναν πολιτικό πολιτισμό στις αντιπαραθέσεις μας. Ο διάλογος φέρνει αποτελέσματα και πολιτικές που πρέπει να εφαρμόζουμε», είπε. Στην ερώτηση αν νιώθει την ανάγκη να πει κάτι στον Παύλο Πολάκη απάντησε, χωρίς περιστροφές, «Περασμένα - Ξεχασμένα».

«Σήμερα νιώθω αυτή την αμέριστη συμπαράσταση των συμπολιτών μου που πίστεψαν πως αυτά που λέω θέλω να τα κάνω πράξη», είπε. «Τα λόγια χάνονται, οι πράξεις είναι αυτές που μένουν και γράφουν την ιστορία», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης που έδωσε στον ΣΚΑΪ, λέγοντας πως οι νοοτροπίες χρειάζονται χρόνο και παραδείγματα για να αλλάξουν εκτιμώντας πως η Ελλάδα αλλάζει και οι Έλληνες μπορούν να δείξουν το διαφορετικό τους πρόσωπο και τον πολιτισμό τους. 

 
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM
Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Πολιτική / Νέα Δημοκρατία: Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των Σπαρτιατών στις Ευρωεκλογές

Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε χτες υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητά με τη σειρά του να αποκλειστούν οι Σπαρτιάτες από τις ευρωεκλογές- Η επιστολή του Αλέξη Χαρίτση
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια