Ευρωεκλογές 2019: Θρίλερ με την έδρα του Βαρουφάκη - Ποιο κόμμα ενδέχεται να την πάρει

Ευρωεκλογές 2019: Θρίλερ με την έδρα του Βαρουφάκη - Ποιο κόμμα ενδέχεται να την πάρει Facebook Twitter
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
2

Το ΜέΡΑ25, του Γιάνη Βαρουφάκη, δεν έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στην Ευρωβουλή, σύμφωνα με αναλυτές. 

Το ΜέΡΑ25, είναι το έβδομο κόμμα στην προτίμηση των ψηφοφόρων στις φετινές ευρωεκλογές με ποσοστό 3,03%, ή 141.916 ψήφους με καταγεγραμμένο το 82,90% των εκλογικών τμημάτων. Μέχρι τώρα, η έδρα του ΜέΡΑ25 κατοχυρώνεται στη Σοφία Σακοράφα, ωστόσο, αν τα ποσοστά του κόμματος υποχωρήσουν, θα χαθεί. Σε αυτή την περίπτωση η έδρα θα περάσει στη Νέα Δημοκρατία και η αξιωματική αντιπολίτευση θα εκλέξει και όγδοο ευρωβουλευτή. 

Οι εφτά ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Ελίζα Βόζεμπεργκ - Βρυωνίδη, η Μαρία Σπυράκη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Γιώργος Κύρτσος. 

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια