Κίνημα Αλλαγής για exit poll: Είναι σαφής αποδοκιμασία του Τσίπρα

Κίνημα Αλλαγής για exit poll: Είναι σαφής αποδοκιμασία του Τσίπρα Facebook Twitter
0

Ικανοποίηση και αισιοδοξία για το επίσημο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, εξέφρασαν τα ηγετικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στη Χαριλάου Τρικούπη, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του exit poll.

Συγκεκριμένα, τονίζουν ότι «πρόκειται για σαφή αποδοκιμασία του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Επιβεβαιώνεται ότι ο πρωθυπουργός ήταν και είναι ο καλύτερος χορηγός της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη».

Στο Κίνημα Αλλαγής επισημαίνουν ακόμη πως «η παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση βλάπτει τη χώρα. Έχουμε επανειλημμένα ζητήσει να προκηρύξει εθνικές εκλογές. Ο κ. Τσίπρας έπαιξε τα ρέστα του κι έχασε». Υπογραμμίζουν, επίσης, ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι τρίτο κόμμα με νέα και ενισχυμένη δυναμική ενόψει των εθνικών εκλογών, όπως δείχνουν τα πολιτικά δεδομένα που διαμορφώνονται.

«Μπήκε», αναφέρουν, «φρένο στη Χρυσή Αυγή και έτσι κερδίσαμε κι εμείς και, αν μάλιστα συνδυαστούν με τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η εικόνα του ΚΙΝΑΛ είναι πολύ καλύτερη. Η πόλωση και ότι η εκλογική αναμέτρηση ήταν ντέρμπι διαψεύστηκε πλήρως. Απεγκλωβίζονται πολλές δυνάμεις ενόψει των εθνικών εκλογών».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM