Υπόθεση Novartis: Άρση ασυλίας για Λοβέρδο ζητά η εισαγγελία

Υπόθεση Novartis: Άρση ασυλίας για Λοβέρδο ζητά η εισαγγελία Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στη Βουλή διαβιβάζει η εισαγγελία κομμάτι της δικογραφίας για την υπόθεση Novartis. Η εισαγγελία ζητά την άρση ασυλίας για τον πρώην υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο. 

Η δικογραφία διαβιβάζεται στη Βουλή προκειμένου να αποφασιστεί αν θα πρέπει να γίνει άρση της βουλευτικής ασυλίας του κ. Λοβέρδου, ώστε στη συνέχεια οι εισαγγελείς Διαφθοράς να τον καλέσουν για κατάθεση ως ύποπτο τέλεσης αξιόποινης πράξης (ενδεχομένως δωροδοκίας) στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο για τους Παναγιώτη Πικραμμένο, Ευάγγελο Βενιζέλο, Ανδεά Λουκουρέντζο και Γιώργο Κουτρουμάνη.

Η έρευνα δεν κατέληξε και συνεχίζεται για τους Αντώνη Σαμαρά, Γιάννη Στουρνάρα, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριο Σαλμά.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM