Ανοικτή σε μία ενδεχόμενη ένταξή της στον ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε σήμερα η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ, έκανε λόγο για «συγγένεια των ιδεών της» με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι συγγενής και κοντά στις ιδέες που πιστεύω», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» αναφορικά με το ενδεχόμενο να περιληφθεί στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος.

 

«Από την άλλη, για να εισέλθεις σε ένα κόμμα, δεν φτάνει να το επιθυμείς και να το αιτηθείς. Χρειάζεται να κινηθούν και οι αντίστοιχες διαδικασίες και να υπάρχει και η αποδοχή σου από την άλλη πλευρά» πρόσθεσε.

 

Η ίδια υποστήριξε πως για την ώρα δεν έχει γίνει οποιαδήποτε σχετική συζήτηση με την Κουμουνδούρου «γιατί τα πράγματα είναι ακόμη νωπά και οι εξελίξεις που "τρέχουν" είναι πάρα πολύ σημαντικές».

 

«Σαφέστατα, κάποια στιγμή θα υπάρξει κάποια συζήτηση, γιατί θα πρέπει κι εγώ να πάρω τις δικές μου αποφάσεις».

 

«Όταν πλέον θα ηρεμήσουν τα πράγματα, τότε θα πάρω τις αποφάσεις μου. Σίγουρα θα κάνω τις απαιτούμενες συζητήσεις, με πνεύμα νηφαλιότητας και χωρίς άγχος για την «καρέκλα»... Για μένα η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα διαστήματα που δεν έχω ενεργό συμμετοχή στην πολιτική».

 

Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες η κ. Χρυσοβελώνη τόνισε ότι «η τροπή και η πορεία που έχει πάρει αυτό το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα στο οποίο είχα θητεύσει, παίρνει μία πορεία προς την άκρα δεξιά, όταν π.χ. συνομιλητής του κ. Καμμένου είναι ο κ. Μπαλτάκος».

 

«Αυτά με ξεπερνούν, δεν μπορώ να ακολουθήσω μία τέτοια πορεία είναι αντίθετη με αυτά που υποστήριζαν οι ΑΝΕΛ μέχρι πριν λίγο καιρό», κατέληξε η κα Χρυσοβελώνη. 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr