Τσίπρας για Καμμένο: «Όχι ρε παιδιά, δεν φεύγει - Πού να πάει;»

Τσίπρας για Καμμένο: «Όχι ρε παιδιά, δεν φεύγει - Πού να πάει;» Facebook Twitter
0

Τι θα κάνει αν ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν από το κυβερνητικό σχήμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών ρωτήθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας και εμφανίστηκε σίγουρος πως δεν φεύγει ο κυβερνητικός εταίρος του.

«Όχι ρε παιδιά που να πάει...; Μην ανησυχείτε», είπε ο πρωθυπουργός όπως μεταδίδουν οι πολιτικοί συντάκτες οι οποίοι ρώτησαν για το ενδεχόμενο αποχώρησης λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών όταν φτάσει η ώρα της κύρωσής της στην ελληνική Βουλή.

Κληθείς να σχολιάσει την επικείμενη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, εκτίμησε πως θα είναι μια ήπια πολιτική αντιπαράθεση η αυριανή.

«Όχι ο προϋπολογισμός είναι θεσμική συζήτηση. Μιλάμε για νούμερα και πίνακες. Άλλωστε δεν βλέπετε πως είναι το κλίμα σήμερα. Με Δήμα και Χουλιαράκη να μιλάνε με το σεις και με το σας. Σαν να είναι στην Οξφόρδη», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε επίσης τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου την Τετάρτη, υποστηρίζοντας, ωστόσο, ότι δεν έχει συγκεκριμένη αφορμή, αλλά έπρεπε να γίνει και όπως είπε έχει καθυστερήσει.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM