«Αντί να φυλακίζει δημοσιογράφους η Ελλάδα να εξηγήσει τι έγιναν τα κονδύλια του προσφυγικού», λέει ο Φερχόφστατ

«Αντί να φυλακίζει δημοσιογράφους η Ελλάδα να εξηγήσει τι έγιναν τα κονδύλια του προσφυγικού», λέει ο Φερχόφστατ Facebook Twitter
EPA
2

Δριμεία κριτική στην ελληνική κυβέρνηση για το θέμα της σύλληψης των δημοσιογράφων του «Φιλελεύθερου» από τον επικεφαλής της ομάδας των Φιλελεύθερων στο Ευρωκοινοβούλιο, Γκι Φερχόφστατ. 

Ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου ανάρτησε στην σελίδα του στο Facebook δημοσίευμα που αναφέρεται στη σύλληψη των δημοσιογράφων. «Αντί να φυλακίζει δημοσιογράφους που ασκούν κριτική, η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει τι έγιναν τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης», σχολίασε. 

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ για το ίδιο θέμα, ο εκδότης του Φιλελεύθερου, Θανάσης Μαυρίδης, υπεραμύνθηκε του ρεπορτάζ της εφημερίδας του. Υπογράμμισε πως η Αθήνα έχει λάβει κονδύλια της τάξης των 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ για να δημιουργήσει κέντρα σαν την Μόρια.

Επισήμανε δε πως πολλές υπηρεσίες του κέντρου, όπως ο καθαρισμός του βόθρου και η τροφοδοσία, δόθηκαν με απευθείας ανάθεση σε εργολάβους.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Όταν οι Συριζαίοι καταλάβουν ότι ο Πάνος είναι ενοχλητικό πλέον βαρίδι, τοτε πρόκειται να γελάσουμε πολύ. Για την ώρα ανταγωνίζεται τον Πολάκη σε τσαμπουκά και χυδαιότητα, ικανοποιώντας έτσι την χαιρεκακία των διαφόρων συριζοφασιστοειδών. Διόλου απίθανο όμως να πληρώσει στο μέλλον την νύφη ολόκληρης της ΠΦΑ τετραετίας, λειτουργώντας ως βολικός αποδιοπομπαίος τράγος.