«Αντί να φυλακίζει δημοσιογράφους η Ελλάδα να εξηγήσει τι έγιναν τα κονδύλια του προσφυγικού», λέει ο Φερχόφστατ

«Αντί να φυλακίζει δημοσιογράφους η Ελλάδα να εξηγήσει τι έγιναν τα κονδύλια του προσφυγικού», λέει ο Φερχόφστατ Facebook Twitter
EPA
2

Δριμεία κριτική στην ελληνική κυβέρνηση για το θέμα της σύλληψης των δημοσιογράφων του «Φιλελεύθερου» από τον επικεφαλής της ομάδας των Φιλελεύθερων στο Ευρωκοινοβούλιο, Γκι Φερχόφστατ. 

Ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου ανάρτησε στην σελίδα του στο Facebook δημοσίευμα που αναφέρεται στη σύλληψη των δημοσιογράφων. «Αντί να φυλακίζει δημοσιογράφους που ασκούν κριτική, η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει τι έγιναν τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης», σχολίασε. 

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ για το ίδιο θέμα, ο εκδότης του Φιλελεύθερου, Θανάσης Μαυρίδης, υπεραμύνθηκε του ρεπορτάζ της εφημερίδας του. Υπογράμμισε πως η Αθήνα έχει λάβει κονδύλια της τάξης των 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ για να δημιουργήσει κέντρα σαν την Μόρια.

Επισήμανε δε πως πολλές υπηρεσίες του κέντρου, όπως ο καθαρισμός του βόθρου και η τροφοδοσία, δόθηκαν με απευθείας ανάθεση σε εργολάβους.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΛΑΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / «Θέλει να γυρίσει τη χώρα δεκαετίες πίσω - Είναι αμετανόητος» η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα

«Τα αποκαλυπτήρια του ιδιωτικού κόμματος Τσίπρα με το όνομα ΕΛΑΣ, πιστοποίησαν πόσο παλιό είναι αυτό που πολυδιαφημίζεται εδώ και μήνες ως ‘νέο'» τονίζει το ΠΑΣΟΚ
THE LIFO TEAM
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Πολιτική / Φλωρίδης για Μαρινάκη - Δημητριάδη: Εάν κάποιος καταδικαστεί, θα πάει φυλακή

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε σχετικά με το θερμό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του πρώην γενικού γραμματέα του Μεγάρου Μαξίμου στον τελικό της Euroleague
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Πολιτική / Σήμερα τα αποκαλυπτήρια για το κόμμα Τσίπρα: Το βίντεο-έκπληξη με μουσική Κραουνάκη και το μυστικό όνομα

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, αναμένεται να απευθύνει έκκληση σε «όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες» να δηλώσουν συμμετοχή στο «νέο ταξίδι», υπογράφοντας την ιδρυτική του Διακήρυξη
THE LIFO TEAM
GREXIT PLAN B ΑΛΒΑΝΙΑ

Πολιτική / Το plan b της Ευρώπης για το Grexit με την ονομασία «Κωδικός Αλβανία» - Οι συνέπειες στο εθνικό νόμισμα

«Θα υπήρχε πείνα, ούτε να αγοράσουμε πετρέλαιο για τα πολεμικά μας πλοία στο Αιγαίο δεν θα είχαμε» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας στο νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Όταν οι Συριζαίοι καταλάβουν ότι ο Πάνος είναι ενοχλητικό πλέον βαρίδι, τοτε πρόκειται να γελάσουμε πολύ. Για την ώρα ανταγωνίζεται τον Πολάκη σε τσαμπουκά και χυδαιότητα, ικανοποιώντας έτσι την χαιρεκακία των διαφόρων συριζοφασιστοειδών. Διόλου απίθανο όμως να πληρώσει στο μέλλον την νύφη ολόκληρης της ΠΦΑ τετραετίας, λειτουργώντας ως βολικός αποδιοπομπαίος τράγος.