O Κυρίτσης, o Αδάμ και η Εύα ή ο Αδάμ και ο Μήτσος και η αιμομιξία

O Κυρίτσης, o Αδάμ και η Εύα ή ο Αδάμ και ο Μήτσος και η αιμομιξία Facebook Twitter
1

Απάντηση στην Εκκλησία που αντιτίθεται στο νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου έδωσε μέσω twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέκρουσε το επιχείρημα της Εκκλησίας για την αλλαγή φύλου το οποίο κάνει λόγο για τον Αδάμ και την Εύα.

Ο κος Κυρίτσης σχολίασε πως αν η Εκκλησία θέλει να φέρνει αυτό σαν παράδειγμα τότε θα πρέπει να απαντήσει και το πώς τεκνοποίησαν τα παιδιά των πρωτόπλαστων.

Δείτε την ανάρτησή του που έχει προκαλέσει σχόλια στα social media:

O Κυρίτσης, o Αδάμ και η Εύα ή ο Αδάμ και ο Μήτσος και η αιμομιξία Facebook Twitter
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM