Γεννηματά: Τσίπρας και Καμμένος αγκαλιασμένοι οδηγούνται στο γκρεμό

Γεννηματά: Τσίπρας και Καμμένος αγκαλιασμένοι οδηγούνται στο γκρεμό Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

«Η αγωνία για την παραμονή στην εξουσία, κάνει τον κ. Τσίπρα να μοιάζει όλο και περισσότερο με τον κ. Καμμένο. Με το ίδιο ύφος και ήθος. Έτσι αγκαλιασμένοι οδηγούνται στον γκρεμό», επισημαίνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της πριν από λίγη ώρα, με την οποία απάντησε στις επικρίσεις του Αλέξη Τσίπρα εις βάρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης χθες στη Βουλή.


Η κ. Γεννηματά αναφέρει ακόμη ότι «ο κ. Τσίπρας αντί να απολογηθεί, στην επέτειο του δημοψηφίσματος με το οποίο εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, είχε το θράσος να επιτεθεί για μια ακόμα φορά στη Δημοκρατική Παράταξη».

«Στη παράταξη που έκανε την Ελλάδα μέλος της ευρωζώνης και την έσωσε από την καταστροφή της άτακτης χρεοκοπίας αλλά και από τον όλεθρο που την απειλούσε τέτοιες ημέρες πριν από δύο χρόνια, εξ' αιτίας των τυχοδιωκτικών επιλογών του», προσθέτει.


Η κ. Γεννηματά τονίζει δε, αναφερόμενη στον πρωθυπουργό, ότι «πανικόβλητος επιμένει να αναζητά σωσίβιο πολιτικής επιβίωσης στην σπίλωση και την εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων. Κανέναν όμως δεν πείθει παριστάνοντας τον υπέρμαχο της διαφάνειας, την ίδια στιγμή που αρνείται κάθε έρευνα και έλεγχο για το βίο και την πολιτεία της κυβέρνησής του ακόμα και για σειρά ύποπτα αντιθεσμικών ενεργειών του συγκυβερνήτη του».

«Δεν μπορεί να είναι τιμητής και μάλιστα προκατόχων του, ο υπόλογος πρωθυπουργός για τη ζημιά των 100 δισ. στον ελληνικό λαό και ο πολιτικά υπεύθυνος των επιλογών και ενεργειών των κ.κ Βαρουφάκη και Κιμ, που παρά λίγο να τίναζαν τη χώρα στον αέρα. Η αγωνία για την παραμονή στην εξουσία, κάνει τον κ Τσίπρα να μοιάζει όλο και περισσότερο με τον κ. Καμμένο», επισημαίνει.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλήε

Πολιτική / Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος- Αντιδράσεις από τα κόμματα για τις γροθιές εντός Βουλής

Οι πρώτες αντιδράσεις Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Βελόπουλου μετά τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Γραμμένου από τον Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και την άμεση σύλληψή του
NEWSROOM