Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

Ο Τζιμ Κάρει φιλοτέχνησε έναν πίνακα για τη Μελάνια Τραμπ και την ευχαρίστησε «για το τίποτα»

Ο Τζιμ Κάρει φιλοτέχνησε έναν πίνακα για τη Μελάνια Τραμπ και την ευχαρίστησε «για το τίποτα» Facebook Twitter
0

Εδώ και χρόνια ο Τζιμ Κάρεϊ απέχει ως επί το πλείστον από τις κινηματογραφικές παραγωγές έχοντας αφιερωθεί στη (συχνά στρατευμένη) ζωγραφική.

Από τα πινέλα του 59χρονου καλλιτέχνη δεν έχει ξεφύγει η οικογένεια Τραμπ και κατά το παρελθόν ο Καναδός έχει φιλοτεχνήσει τον Ντόναλντ Τραμπ ως ασθενή με Covid-19 αλλά και ως απειλητικό κομήτη που πλησιάζει την Γη. 

Τις τελευταίες ημέρες ο Κάρεϊ αναρτά σχεδόν καθημερινά στο Twitter καινούργια έργα του για τον πρόεδρο Μπάιντεν, τον εκλιπόντα παρουσιαστή Λάρι Κινγκ αλλά και την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπμ την οποία χαρακτηρίζει την «χειρότερη Πρώτη Κυρία» της χώρας και την ευχαριστεί «για το τίποτα». 

«Ιδού! Τζο. Ρ. Μπάιντεν. Ένας πραγματικός πρόεδρος που εργάζεται για το καλό ολόκληρου του έθνους και όχι μόνο για να γίνει πλουσιότερος με την χειραγώγηση εξαγριωμένων εύπιστων αναρχικών»

«Ο Θεός, ο Μωυσής και ο σπουδαίος Χανκ Άαρον απόψε στον Λάρι Κινγκ». 

«Ω, αντίο χειρότερη Πρώτη Κυρία. Ελπίζω πως ένας διακανονισμός μπορεί να χρηματοδοτήσει το ρηχό σου φινάλε. Ευχαριστούμε για το τίποτα». 

Πολιτισμός
0

Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάριος Φραγκούλης: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα – Αναβάλλεται η συναυλία με την Γιώτα Νέγκα

Πολιτισμός / Μάριος Φραγκούλης: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα – Αναβάλλεται η συναυλία με την Γιώτα Νέγκα

Όπως αναφέρει η διοργανώτρια εταιρεία σε ανάρτηση στα social media, η συναυλία της Δευτέρας 10 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη
NEWSROOM
Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σιάμαλαν, Σαλβαδόρ Νταλί και Τζιμ Τζάρμους από αύριο στους κινηματογράφους

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο της θυγατέρας Σιάμαλαν, η τέταρτη ταινία των Bad Boys, μια ανορθόδοξη βιογραφία του Νταλί και δυο επανεκδόσεις απαρτίζουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ