Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Ρικ Μοράνις - Στη δημοσιότητα βίντεο από την επίθεση

Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Ρικ Μοράνις - Στη δημοσιότητα βίντεο από την επίθεση Facebook Twitter
0

Ο Ρικ Μοράνις, πρωταγωνιστής της ταινίας «Αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά» (Honey I Shrunk the Kids) αναρρώνει μετά από επίθεση που δέχθηκε στη Νέα Υόρκη

Ο 67χρονος ηθοποιός των Ghostbusters περπατούσε στο  Central Park West κοντά στην 70th Street στις 7.30 το πρωί -τοπική ώρα- όταν κάποιος τον γρονθοκόπησε στο κεφάλι, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αρχές δημοσίευσαν στο Twitter υλικό από την επίθεση την Παρασκευή. 

Το βίντεο δείχνει έναν άντρα να τρέχει προς το μέρος του Μοράνις και τον χτυπά με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να πέσει στο έδαφος, πριν ο άγνωστος φύγει. 

Οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε καμία σύλληψη και ζήτησαν την βοήθεια των πολιτιών για την ταυτοποίηση του δράστη. 

Ο Ρικ Μοράνις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου ανέφερε πόνο στο κεφάλι, τον γοφό και την πλάτη πριν δώσει κατάθεση για το περιστατικό όπως προβλέπεται. 

Συνεργάτες του είπα στο CBS News πως είναι «καλά, αλλά ευγνώμων για τις σκέψεις και τις ευχές όλων».

Ο Καναδός ηθοποιός έγινε ξεκίνησε την καριέρα του στην δεκαετία του 1980 ως μέλος του καστ της Second City Television (SCTV). έγινε παγκοσμίως διάσημος μετά την εμφάνισή του στην επιτυχημένη ταινία «Ghostbusters». 

Ωστόσο, διατηρεί χαμηλό προφίλ μετά τον θάνατο της γυναίκας από καρκίνο το 1991, επιλέγοντας να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών του. 

Πρόκειται να αναβιώσει τον ρόλο του «τρελού εφευρέτη» και οικογενειάρχη Wayne Szalinski στο «Shrunk», σίκουελ του «Honey I Shrunk the Kids».

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM