Η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι γεγονός

Η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι γεγονός Facebook Twitter
0

Μια γκαλερί στη Γαλλία ανακοίνωσε μόλις ότι στις 18 Ιανουαρίου εγκαινιάζει την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Δύο χρόνια και μερικοί μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρόσθεσε στις ιδιότητές της κι αυτή της «εικαστικού», ανεβάζοντας στο Instagram ένα βίντεο που την έδειχνε να ζωγραφίζει. Σήμερα, μια γκαλερί στη νοτιοδυτική Γαλλία, η Galerie Sympa ανακοίνωσε μέσω των social media τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής της έκθεσης που θα γίνουν στις 18 Ιανουαρίου.

View this post on Instagram

Sometimes you just gotta play!!!!!! 🤓😜💋💅🏻👩‍🎨🎨👯👗👛👒👠🦄🦋🐠🌹💥💥

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Η έκθεση φέρει τον τίτλο "Sometimes you just gotta play!!!!!!" από την λεζάντα που είχε βάλει σ΄ εκείνη την ανάρτησή της το 2017, και θα διαρκέσει «μέχρι το τέλος του κόσμου» ("till the world ends") από το ομώνυμο τραγούδι της. Η ιστοσελίδα της γκαλερί δεν παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες, αφήνοντας αμφιβολίες για την συμμετοχή της ίδιας της Μπρίτνεϊ στην εκδήλωση.



Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε παραχωρήσει τον πίνακα με τα λουλούδια ο οποίος κοσμεί την αναγγελία της έκθεσης στο Instagram σε μια φιλανθρωπική δημοπρασία που έγινε στο Λας Βέγκας το 2017, κατά την οποία το έργο αγοράστηκε από τον Robin Leach, παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής Lifestyles of the Rich and Famous αντί του ποσού των 10.000 δολαρίων. Όπως είχε δηλώσει τότε η ίδια, «τα λουλούδια στον πίνακά μου αντιπροσωπεύουν ένα νέο ξεκίνημα, γιατί μόνο μ' αυτό το πνεύμα μπορούμε να πάμε μπροστά».

Με στοιχεία από το Dazed

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ