Ellie Goulding: «Έπινα για να είμαι πιο αστεία και ενδιαφέρουσα»

Ellie Goulding: «Έπινα για να είμαι πιο αστεία και ενδιαφέρουσα» Facebook Twitter
EPA
0

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Ellie Goulding αποκάλυψε ότι είχε «στραφεί» προς το αλκοόλ κατά τη διάρκεια της προσπάθειας να προσαρμόσει τη ζωή της «στο προσκήνιο».

«Έπρεπε να προσποιούμαι για να καταφέρω να αντιμετωπίσω την "σουρεαλιστική" κατάσταση που ζούσα», εξομολογείται η διάσημη ποπ σταρ και προσθέτει πως «το σύνηθες ήταν να πίνω αλκοόλ γιατί υπέθετα ότι χωρίς αυτό δεν μπορούσα να είμαι αρκετά καλή, έξυπνη, αστεία ή τρελή»


Η 32χρονη τραγουδίστρια επίσης παραδέχτηκε ότι είχε πιει πριν τις συνεντεύξεις της στο «Radio 1's Live Lounge» - ραδιοφωνικές εκπομπές οι οποίες ηχογραφούνται κατά τις πρωινές ώρες. «Ήταν από τα πιο αγχωτικά πράγματα, και γι΄αυτό έπινα πριν. Έλεγα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να πιω 'σήμερα το πρωί' γιατί δεν ξέρω πραγματικά πώς να απαντήσω τις ερωτήσεις, επειδή δεν ξέρω ποια είμαι πραγματικά πια. Πίστευα ότι το ποτό τουλάχιστον θα με έκανε λίγο πιο αστεία ή ενδιαφέρουσα» είπε.

Ωστόσο, η δύο φορές νικήτρια των BRIT Awards ή οποία μάλιστα τραγούδησε και στο γαμήλιο πάρτι του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ το 2011, υποστηρίζει ότι δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το αλκοόλ. «Δεν ήμουν αλκοολική» λέει, «περνούσαν μήνες χωρίς να έχω πιει ένα ποτό».


Η Βρετανίδα ποπ σταρ παραδέχτηκε επίσης ότι έκανε θεραπεία για να αντιμετωπίσει προβλήματα «θυμού» που αντιμετώπιζε. Επίσης αποκάλυψε ότι ο γάμος της με τον Caspar Jopling την βοήθησε πολύ να ηρεμήσει. «Όταν τον γνώρισα, ο θυμός που ένιωθα εξαφανίστηκε. Μαζί του αισθάνθηκα, σχεδόν αυτόματα, ήρεμη», είπε.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM