Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έκανε ποδήλατο παρέα με τη «φίλη και ηρωίδα» Γκρέτα Τούνμπεργκ

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έκανε ποδήλατο παρέα με τη «φίλη και ηρωίδα» Γκρέτα Τούνμπεργκ Facebook Twitter
0

Βόλτα με ποδήλατα έκαναν ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η Γκρέτα Τούνμπεργκ, με τον γνωστό ηθοποιό και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας να γνωστοποιεί το γεγονός με μία ενθουσιώδη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Ήταν καταπληκτικό που είδα την Γκρέτα Τούνμπεργκ, φίλη μου και μία από της ηρωίδες μου, την περασμένη εβδομάδα και που κάναμε μία βόλτα με τα ποδήλατα στη Σάντα Μόνικα μαζί», έγραψε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αναφέροντας ακόμα ότι ήταν ενθουσιασμένος που σύστησε την ακτιβίστρια από τη Σουηδία στην κόρη του. «Συνέχισε να εμπνέεις, Γκρέτα», έγραψε ο Σβαρτσενέγκερ στο μήνυμά του.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σβαρτσενέγκερ συναντά την Τούνμπεργκ. Τον Μάιο σε διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή που οργάνωσε στη Βιέννη ο δημοφιλής ηθοποιός τοποθετήθηκε και η Γκρέτα Τούνμπεργκ καλώντας την ανθρωπότητα να «αλλάξει τα πάντα»

Την περασμένη εβδομάδα η Γκρέτα Τούνμπεργκ συναντήθηκε και με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο ηθοποιός μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες του ίδιου στο πλάι της Τούνμπεργκ, δηλώνοντας αισιόδοξος για το μέλλον «χάρη στην Γκρέτα και στους νέους ακτιβιστές». 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόδειγμα πολιτισμού ή άντρο της ακολασίας, η Πομπηία παραμένει η ενεργή φλέβα της Ιστορίας

Πολιτισμός / Υπόδειγμα πολιτισμού ή άντρο της ακολασίας, η Πομπηία παραμένει η ενεργή φλέβα της Ιστορίας

Η «Χαμένη Πόλη» εξακολουθεί να γοητεύει τους ερευνητές και έχει πολλά ακόμη να δώσει μέσα από τη μεγαλύτερη ανασκαφή που έχει γίνει ποτέ, τα τελευταία 70 χρόνια
LIFO NEWSROOM
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ συγκίνησαν το κοινό στην πρεμιέρα του «Deliver Me From Nowhere»

Πολιτισμός / Ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ συγκίνησαν το κοινό στην πρεμιέρα του «Deliver Me From Nowhere»

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γουόρεν Ζέινς που κυκλοφόρησε το 2023 και εστιάζει στη δημιουργία του άλμπουμ «Nebraska» (1982) το οποίο ηχογράφησε ο Σπρίνγκστιν στο δωμάτιο του στο Κολτς Νεκ του Νιου Τζέρσεϊ σε ένα τετρακάναλο κασετόφωνο
LIFO NEWSROOM
Ντάριο Αρτζέντο: Ο «Χίτσκοκ της Ιταλίας» με τα λοξά πλάνα που προκαλούσε πανικό στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Ντάριο Αρτζέντο: Ο «Χίτσκοκ της Ιταλίας» με τα λοξά πλάνα που προκαλούσε πανικό στις κινηματογραφικές αίθουσες

Ο Ντάριο Αρτζέντο που σε λίγες ημέρες συμπληρώνει τα 85 του χρόνια έχει πλέον αποσυρθεί από τα κινηματογραφικά πλατό εδώ και τρία χρόνια, καθώς πέρα από το εμπόδιο της ηλικίας του απογοητεύτηκε και από την αποδοχή που είχε η τελευταία του ταινία «Μαύρα Γυαλιά»
LIFO NEWSROOM
Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Έφτασαν Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν - Ο σκηνοθέτης φορούσε καρφίτσα με παλαιστινιακή σημαία

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Έφτασαν Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν - Ο σκηνοθέτης φορούσε καρφίτσα με παλαιστινιακή σημαία

«Μου αρέσει να δουλεύω με τον Γιώργο» δήλωσε η Έμα Στόουν - «Η ταινία δείχνει τι συμβαίνει τώρα στην κοινωνία» τόνισε ο σκηνοθέτης
LIFO NEWSROOM
Το Μουσείου Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ κινδυνεύει να κλείσει

Πολιτισμός / Το Μουσείο Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ κινδυνεύει να κλείσει

Το μουσείο ζητά από την κυβέρνηση να παρέχει επιπλέον 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να καλυφθούν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις και τα μέτρα βιωσιμότητας – τονίζοντας ότι αυτό δεν αποτελεί απλώς οικονομική ενίσχυση, αλλά συμβατική υποχρέωση
LIFO NEWSROOM