ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Τραβόλτα νόμιζε πως μια drag queen ήταν η Τέιλορ Σουίφτ στα βραβεία του MTV

Ο Τραβόλτα νόμιζε πως μια drag queen ήταν η Τέιλορ Σουίφτ στα βραβεία του MTV Facebook Twitter
1

Μια γνωστή drag queen, η Τζέιντ Τζολί μπέρδεψε τον Τζον Τραβόλτα ο οποίος νόμιζε πως ήταν η Τέιλορ Σουίφτ, κατά τα χθεσινά βραβεία του MTV

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Τζον Τραβόλτα εμφανίζεται, στιγμιαία, να παραδίδει το βραβείο για το Βίντεο κλιπ της Χρονιάς, στην drag queen Τζέιντ Τζολί η οποία ήταν εκείνη την ώρα στη σκηνή. Το βραβείο προοριζόταν για την Τέιλορ Σουίφτ που το κέρδισε με το βίντεο κλιπ του τραγουδιού You Need To Calm Down. 

Ο Τζον Τραβόλτα συνειδητοποιεί το λάθος του ενώ η Τζέιντ Τζολί, που έγινε ευρύτερα γνωστή από το ριάλιτι RuPaul's Drag Race, γελάει και τον αγκαλιάζει.

Σύμφωνα με το E! News, το στιγμιαίο σφάλμα του Τραβόλτα δεν ήταν και τόσο παράξενο, αφού η Τζέιντ Τζολί συμπεριλαμβάνει στα σόου μιμήσεις της Τέιλορ Σουίφτ, ενώ εμφανίζεται και στο βραβευμένο πλέον βίντεο κλιπ. 

 

Με πληροφορίες από ΝΜΕ/Variety

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια