Η πόρτα στον Τιτανικό και αν τελικά χωρούσε πάνω της ο Τζακ παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά μυστήρια, προβληματίζοντας μέχρι και τον Μπραντ Πιτ που αποφάσισε να ρωτήσει σχετικά τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

 

Οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ και Μάργκοτ Ρόμπι έδωσαν συνέντευξη στο MTV με αφορμή την ταινία «Once Upon a Time in Hollywood», όπου πρωταγωνιστούν. Κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Ντι Κάπριο αν ο Τζακ που υποδυόταν στον Τιτανικό μπορούσε να ανέβει στην πόρτα, όπου βρισκόταν ήδη η Ρόουζ (Κέιτ Γουίνσλετ) ώστε να σωθεί από τα παγωμένα νερά του ωκεανού.

 

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν έδωσε κάποια απάντηση, κουνώντας απλώς το κεφάλι του, για την ερώτηση που του κάνουν συνεχώς. Ωστόσο την ίδια απορία είχαν και οι Μπραντ Πιτ και Μάργκοτ Ρόμπι, που προσπάθησαν να εκμαιεύσουν μια απάντηση.

 

«Ω ναι, το θυμάμαι. Είχα στενοχωρηθεί τόσο πολύ!», είπε η Μάργκοτ Ρόμπι, με τον Μπραντ Πιτ να στρέφεται προς τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ρωτώντας τον συνωμοτικά «Μπορούσες; Μπορούσες να στριμωχτείς;». «Ουδέν σχόλιον», ήταν η απάντηση του Λεονάρντο ντι Κάπριο, που συμφώνησε ωστόσο πως πρόκειται για την πιο πολυσυζητημένη διαμάχη για σκηνή ταινίας που έχει υπάρξει ποτέ.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Always asking the tough questions. I asked Leonardo DiCaprio if Jack could have fit on that door at the end of TITANIC. I had Brad Pitt and Margot Robbie there to help me out with the questioning too. #leonardodicaprio #bradpitt #margotrobbie #onceuponatimeinhollywood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josh Horowitz (@joshuahorowitz) στις