ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Το αστείο στο Sex and the City που είχε ενοχλήσει τον Τζουντ Λο: «Πάγωνε το αίμα μου»

Το αστείο στο Sex and the City που είχε ενοχλήσει τον Τζουντ Λο: «Πάγωνε το αίμα μου» Facebook Twitter
1

Ο Τζουντ Λο μίλησε για το πώς τα αστεία που κυκλοφόρησαν κάποτε για την διαβόητη σχέση του με την νταντά των παιδιών του συνήθιζαν να «παγώνουν το αίμα» του όταν τα άκουγε, ανάμεσά τους και ένα που ειπώθηκε στην ταινία «Sex and the City».

Ο βραβευμένος ηθοποιός, σε συνέντευξή του στη βρετανική Telegraph, παραδέχθηκε πως η ιστορία, που μονοπώλησε τα ταμπλόιντ όταν ήταν αρραβωνιασμένος με την Σιένα Μίλερ, τον «σακάτευαν εντελώς». 

Εκείνη την περίοδο, όλοι ασχολούνταν με αυτό, μεταξύ άλλων και η ταινία «Sex and the City» όπου και ειπώθηκε ένα σχετικό αστείο, το οποίο και του μετέφερε η Σιένα Μίλερ. 

Στην ταινία, η Σαμάνθα (Κιμ Κατράλ) σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Θα έπρεπε να υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να προσλάβεις μια νταντά με τέτοια εμφάνιση» με την Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) να απαντά: «Ναι ο νόμος Τζουντ [σ.σ. η ατάκα ήταν «the Jude Law», ένα λογοπαίγνιο με το όνομα ου ηθοποιού].

«Μικρά πράγματα όπως αυτό μού πάγωναν το αίμα. Με σακάτευαν εντελώς. Σήμερα απλώς τα προσπερνάω. Αντιδρώ λέγοντας κάτι όπως , "Μόνο αυτό έχεις να μου πεις;". Κάνω αυτό που αγαπάω, έχω μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου και είμαι υγιής. Οπότε αν ο κόσμος θέλει να συνεχίσει να μου την λέει, ας το κάνουν», απάντησε ο Τζουντ Λο.   

Η επίμαχη σκηνή από την ταινία:

 

Στη συνέχεια ο Τζουντ Λο πρόσθεσε πως αν είχε την ευκαιρία να δώσει μια συμβουλή στον νεαρότερο εαυτό του θα ήταν να κρατήσει ιδιωτικό ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του.

«Ειδικά ως ηθοποιός. Ακόμη νιώθω πως ο κόσμος δεν με ξέρει. Και βασικά δεν θέλω και να με μάθουν. Είναι κάτι που λέω συνεχώς στα παιδιά μου. Γι' αυτό δεν έχω Twitter ή Instagram. Πάντα λέω στα παιδιά μου πως υπάρχουν δυο εκδοχές μου. Ο Τζουντ που ζει στο σπίτι και μετά εκείνος ο άλλος χαρακτήρας που συσσώρευσε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια», τόνισε ο ηθοποιός. 

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δηλαδή, σύμφωνα με τον σεναριογράφο της ταινίας, αν ο άντρας σου είναι άπιστος πρέπει να καραδοκεις για να μην τον πλησιάσει καμία ωραία γυναίκα και όχι να τον χωρίσεις. Και όλο αυτό ειπώθηκε και στο Sex and tha city, που ήταν υπέρ των γυναικών. Μάλιστα...