Οι κόρες του Γιούαν Μακ Γκρέγκορ αποκάλυψαν πως είναι bisexual

Οι κόρες του Γιούαν Μακ Γκρέγκορ αποκάλυψαν πως είναι bisexual Facebook Twitter
1

Δύο από τις κόρες του Γιούαν Μακ Γκρέγκορ μίλησαν ανοιχτά για την σεξουαλικότητά τους, αποκαλύπτοντας πως είναι bisexual, ενώ ταυτόχρονα εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του ιδρυτή του Coachella.

Η Έσθερ Μακ Γκρέγκορ επιτέθηκε πρόσφατα στον δισεκατομμυριούχο Φίλιπ Άνσουτς, ιδρυτή της Anschutz Entertainment Group που διοργανώνει το Coachella, ανακοινώνοντας πως δεν θα συμμετάσχει στο διάσημο φεστιβάλ λόγω των δωρεών του 79χρονου επιχειρηματία σε οργανισμούς που μάχονται ενάντια στα δικαιώματα της LGBTQI+ κοινότητας. 

«#notokaycoachella. Επί τη ευκαιρία θέλω να πω πως είμαι bisexual», έγραψε η 17χρονη την Κυριακή στο Instagram, καλώντας σε μποϊκοτάζ του φεστιβάλ. 

Η μεγαλύτερη αδερφή της, η 23χρονη Κλάρα, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να κάνει επίσης coming out, σχολιάζοντας: «Σε αγαπώ. Θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου και θα πω πως επίσης είμαι bisexual». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy coming out a vagina day ❤️❤️❤️❤️ I love you more than I love pickles

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esther Rose? (@esther.mcgregor) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

YELLOWWWWWWW

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esther Rose? (@esther.mcgregor) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

☀️My love☀️ @claramcgregor #MeAndMyPeekaboo @fisforfendi @fendi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esther Rose? (@esther.mcgregor) στις


Οι Έσθερ και Κλάρα είναι κόρες του Γιούαν Μακ Γκρέγκορ από τον γάμο του με την Εύη Μαυράκη, με την οποία χώρισε το 2017 όταν ερωτεύτηκε την συμπρωταγωνίστριά του στο «Fargo», Μέρι Ελίζαμπεθ Ουίνσταντ. Το πρώην ζευγάρι έχει άλλες δυο κόρες, την 8χρονη Ανούκ και την 17χρονη Jamyan, που υιοθέτησαν από την Μογγολία. 

Οι καταγγελίες των Έσθερ και Κλάρα κατά του Φίλιπ Άνσουτς έρχονται να προστεθούν στην περσινή τοποθέτηση της Κάρα Ντελεβίν, που είχε επίσης δηλώσει δημοσίως πως δεν θα πάει στο Coachella λόγω της συμπεριφοράς του. «Εξακολουθώ να αρνούμαι να πάω σε ένα φεστιβάλ που διοργανώνει κάποιος που είναι ενάντια στα δικαιώματα της LGBT κοινότητας και υπέρ των όπλων», είχε πει στα social media. 


Μετά τις δηλώσεις του διάσημου μοντέλου, ο 79χρονος δισεκατομμυριούχος είχε εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, διευκρινίζοντας πως ούτε ο ίδιος ούτε η εταιρία AEG στηρίζουν τέτοιου είδους οργανώσεις.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια