Οι BTS έσπασαν το ίντερνετ - Νέο ρεκόρ στο YouTube με το βίντεο του «Boy With Luv»

Οι BTS έσπασαν το ίντερνετ - Νέο ρεκόρ στο YouTube με το βίντεο του «Boy With Luv» Facebook Twitter
0

Οι σταρ της K-pop, BTS, κατέρριψαν το 24ωρο ρεκόρ του YouTube με την κυκλοφορία του βίντεο «Boy With Luv»

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το βίντεο για το τραγούδι «Boy With Luv», η συνεργασία του νοτιοκορεατικού boy band με την Αμερικανίδα Halsey, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερα πάνω από 78 εκατομμύρια views στο YouTube εντός 24 ωρών.

Ένα άλλο εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο είναι ότι οι BTS κατάφεραν να έχουν 2 εκατομμύρια σχόλια από τη στιγμή που αναρτήθηκε το βίντεο του «Boy With Luv».

 

Επίσης το πρωί του Σαββάτου το βίντεο των BTS-Halsey ήταν δεύτερο στις τάσεις στο You Tube παγκοσμίως, με πρώτο το νέο τρέιλερ του νέου επεισοδίου της κινηματογραφικής σειράς Star Wars, «Episode IX: The Rise of Skywalker».

Να σημειωθεί πως οι BTS κατέρριψαν το ρεκόρ που κατέκτησε μόλις μια εβδομάδα πριν το γυναικείο συγκρότημα της K-pop, BLACKPINK με το «Kill This Love», το οποίο συγκέντρωσε 56,7 εκατομμύρια views τις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία του βίντεο.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Πρόεδρος, μια ταινία-σκάνδαλο κι ένας εμφύλιος πόλεμος από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο Civil War του Άλεξ Γκάρλαντ, η νέα πρόκληση της Κατρίν Μπρεγιά και η βαμπιρομπαλαρίνα Abigail ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Μετά την αφή ξεκίνησε το ταξίδι της ολυμπιακής φλόγας από την Αρχαία Ολυμπία

Τι έγινε στην τελετή αφής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 - Η πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο λαμπαδηδρόμο -χρυσό Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας- Στέφανο Ντούσκο
NEWSROOM
2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM