Αυτός ο σωσίας του Πίτερ Ντίνκλατζ ζει στο Πακιστάν και δεν ήξερε καν το «Game Of Thrones»

Αυτός ο σωσίας του Πίτερ Ντίνκλατζ ζει στο Πακιστάν και δεν ήξερε καν το «Game Of Thrones» Facebook Twitter
0

Ο Rozi Khan από το Πακιστάν δεν είχε ακούσει ποτέ για το «Game Of Thrones», μέχρι που ξαφνικά άγνωστοι άρχισαν να του ζητούν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του. 

Ο 24χρονος σερβιτόρος αφενός δεν είχε ιδέα πως μοιάζει εκπληκτικά με τον διάσημο ηθοποιό Πίτερ Ντίνκλατζ, που υποδύεται τον Tyrion Lannister στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά και αφετέρου πως όλο αυτό θα του άλλαζε την ζωή. 

«Δεν με πειράζει. Με τραβούν συνεχώς φωτογραφίες, γι' αυτό και έχω γίνει τόσο διάσημος παντού. Σε όλο το Ραβαλπίντι υπάρχουν παντού φωτογραφίες μου», είπε ο 24χρονος στο Γαλλικό Πρακτορείο σχετικά με την ξαφνική δημοσιότητα. 

Η ομοιότητα στα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν είναι όμως το μοναδικό κοινό που έχει με τον διάσημο ηθοποιό, καθώς συμπτωματικά έχουν και το ίδιο ύψος- περίπου 134 εκατοστά. 

«Θέλω να τον γνωρίσω. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι φίλος μου. Μου αρέσει πάρα πολύ επειδή είναι στο ύψος μου », λέει ο Khan. 

Από την ομοιότητα έχει επωφεληθεί και το εστιατόριο όπου εργάζεται ο 24χρονος, καθώς έρχονται άνθρωποι από παντού για να τον συναντήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. «Όταν τον είδα χάρηκα αφάνταστα. Ένιωσα σαν να συνάντησα τον Λάνιστερ στην αληθινή ζωή», είπε ένας πελάτης. 

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM