Χώρισε η Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της

Χώρισε η Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της Facebook Twitter
0

Οι πρώτες φήμες περί χωρισμού κυκλοφόρησαν όταν η Lady Gaga εμφανίστηκε στα βραβεία Γκράμι χωρίς τον Κρίστιαν Καρίνο ή το δαχτυλίδι αρραβώνων του και τώρα εκπρόσωπος της τραγουδίστριας επιβεβαίωσε επισήμως πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. 

Μετά από πέντε μήνες έντονης φημολογίας, εκπρόσωπος της Lady Gaga επιβεβαίωσε στο περιοδικό People πως διαλύθηκε ο αρραβώνας της με τον Κρίστιαν Καρίνο. 

Η 32χρονη τραγουδίστρια και ο 49χρονος ατζέντης διασημοτήτων και μάνατζερ της ίδιας της, διατηρούσαν σχέση τα τελευταία δυο χρόνια πριν ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους τον περασμένο Οκτώβριο. 

Χώρισε η Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της Facebook Twitter
Χώρισε η Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της Facebook Twitter

Η Lady Gaga είχε ανακοινώσει πως αρραβωνιάστηκε στη διάρκεια μιας ομιλίας της στο 25th Annual Women in Hollywood Celebration του Elle. Πηγή από το περιβάλλον της είχε σχολιάσει τότε πως «ο Κρίστιαν είναι μια δύναμη του καλού που την κρατάει προσγειωμένη και κατανοεί την καριέρα της». 

   

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα, η σχέση τους έληξε χωρίς δράματα. «Απλώς δεν λειτουργούσε άλλο. Μερικές φορές οι σχέσεις τελειώνουν. Δεν υπάρχει καμία δραματική ιστορία από πίσω», είπε πηγή στο People. 

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι δεν πάει καλά όταν η Lady Gaga εμφανίστηκε ασυνόδευτη και χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων της στα Βραβεία Γκράμι, ενώ στον ευχαριστήριο λόγο της δεν έκανε επίσης καμία αναφορά σε εκείνον, όπως συνήθιζε παλαιότερα. 

View this post on Instagram

Wearing @tiffanyandco ✨ #GRAMMYs

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on


Δυναμιτίζοντας ακόμη περισσότερο τις φήμες περί χωρισμού, στην Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram χωρίς επίσης την παραμικρή αναφορά στον Καρίνο. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM