ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ σταμάτησε να κλείνει μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου

Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ σταμάτησε να κλείνει μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου Facebook Twitter
1

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Μέγκαν Μαρκλ κατέβηκε από το βασιλικό αυτοκίνητο και έκανε κάτι ανήκουστο για τους γαλαζοαίματους, κάτι φοβερά αναπάντεχο και πρωτότυπο, προκαλώντας ένα μικρό χαμό στα social media- έκλεισε μόνη της την πόρτα...

Ναι, όντως, αυτό έκανε. Τίποτα παραπάνω.

Επειδή όμως τυγχάνει να είναι λίγο η Δούκισσα του Σάσεξ πλέον και επίσημο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αυτή η πολύ μικρή κίνηση που θύμισε στον κόσμο πως παραμένει μια απλή κοπέλα (απλώς είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα Χάρι, δεν έγινε κάτι) προκάλεσε ντελίριο. 


Ωστόσο όπως φαίνεται οι μέρες της απλότητας στην κατηγορία «πόρτα αυτοκινήτου» τελείωσαν ανεπιστρεπτί...

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μπορεί να κλείνει πλέον μόνη της την πόρτα, τουλάχιστον σε επίσημες εμφανίσεις, λόγω θεμάτων ασφαλείας, καθώς την προειδοποίησαν πως αυτό μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της. (Ναι, συνεχίζουμε να μιλάμε για την πόρτα.) 

Ο λόγος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι πως αν χρειαστεί να την επιστρέψουν μέσα στο αυτοκίνητο πολύ γρήγορα δεν θα το καταφέρουν αν η πόρτες είναι κλειστές, καθώς κλειδώνουν αυτόματα. «Αν κάτι πάει στραβά και οι άντρες ασφαλείας πρέπει να βάλουν τον Χάρι και τη Μέγκαν μέσα στο αυτοκίνητο σε κλάσματα δευτερολέπτου, οι κλειστές και κλειδωμένες πόρτες θα είναι πρόβλημα», ανέφερε πηγή. 

Όπερ και εγένετο: Η Μέγκαν τον τελευταίο καιρό αφήνει την πόρτα του αυτοκινήτου τελείως ανοιχτή όταν κατεβαίνει. 

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Στην αρχή υπέθεσα ότι το "θέμα ασφαλείας" ήταν να μην πιαστεί κανά δάχτυλο στην πόρτα (αν σου έχει συμβεί, ξέρεις για τι πόνο μιλάμε). Αλλά, οκ, κι εγώ αν ανήκα στο 0,01% του πληθυσμού, θα ανησυχούσα αν ξυπνήσουν καμιά μέρα οι φτωχοί και κάνουν καμιά επανάσταση. Φυσικά και θα προσλάμβανα και προσωπικό ασφαλείας και τις πόρτες θα άφηνα ορθάνοιχτες, αφού μάλιστα πληρώνουν τα κορόιδα.Αστειεύομαι, δε θα μπορούσα ποτέ να τα έχω καλά με τη συνείδησή μου να έχω τόσο συσσωρευμένο πλούτο.