Έγκυος η Τίνα Κιουνάκι, η 21χρονη σύζυγος του Βενσάν Κασέλ

Έγκυος η Τίνα Κιουνάκι, η 21χρονη σύζυγος του Βενσάν Κασέλ Facebook Twitter
0

Το πρώτο τους παιδί φαίνεται πως περιμένουν ο ηθοποιός Βενσάν Κασέλ και η Τίνα Κιουνάκι, λίγους μόλις μήνες μετά το γάμο τους.

Ο 52χρονος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ, τέσσερις μόλις μήνες μετά το γάμο του με το 21χρονο μοντέλο, θα γίνει πατέρας, αν επαληθευτούν τα δημοσιεύματα που πληθαίνουν και ενώ ήδη κυκλοφορούν φωτογραφίες.

Πρώτο μετέδωσε την είδηση το Just Jared και ακολούθησε η Daily Mail η οποία μάλιστα δημοσιεύει και τις φωτογραφίες για τις οποίες γράφει πως διακρίνεται η φουσκωμένη της κοιλιά. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την Κιουνάκι στη Γαλλία τη Δευτέρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Έγκυος η Τίνα Κιουνάκι, η 21χρονη σύζυγος του Βενσάν Κασέλ Facebook Twitter

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη νοτιοδυτική Γαλλία στις 24 Αυγούστου μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Η Τίνα Κιουνάκι, γεννημένη στη Γαλλία από πατέρα Μαροκινό με ρίζες από το Τόγκο και από Σισιλιάνα μητέρα, μεγάλωσε στη νοτιοδυτική Γαλλία και στη συνέχεια έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας ως μοντέλο στην Ισπανία.

Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος του Βενσάν Κασέλ καθώς υπήρξε επί σειρά ετών παντρεμένος με την Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Don’t forget to smile... #aboutlastsummer #colgatefluor ? @jr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vincent Cassel (@vincentcassel) στις

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο σταρ του σινεμά αναφέρθηκε στη γνωριμία του με το μοντέλο και δεν δίστασε να μιλήσει και για τη διαφορά ηλικίας τους, που αποτέλεσε μεγάλο θέμα συζήτησης όταν έγινε γνωστός ο γάμος τους.

Σύμφωνα με το Paris Match, o Kασέλ δήλωσε πως όταν την συνάντησε πρώτη φορά δεν γνώριζε και δεν είχε καταλάβει ότι ήταν εκείνη ήταν λίγο μεγαλύτερη από 18 ετών.«Δεν γνώριζα πόσο ήταν. Αλλά, δεν επιλέγεις το ποιον ερωτεύεσαι», είπε ο ηθοποιός και αποκάλυψε πως όταν η Τίνα του είπε την ηλικία της, εκείνος ζήτησε αμέσως να γνωρίσει τον πατέρα της.

Το ζευγάρι δεν έχει ακόμη κάνει κάποια δήλωση επισήμως για την εγκυμοσύνη.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM